Transport gratuit pom de crăciun Stras Fier de Transfer Hot Fix Bling

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.25lei

-54%

80.54lei

Distribuiti

Informatii

1.[Produs informaiton]

De înaltă calitate stras de transfer de căldură motive

* Fabrica de vânzare directă.Pentru orice comenzi mari oferim discount mare.Pls nu ezitați să ne contactați pentru preț redus.Transport gratuit pom de crăciun Stras Fier de Transfer Hot Fix Bling

Pls notă:

1.În cazul în care culoarea are unele diferențe de culoare,după cum arată care computerul are diferenta de culoare dintre acutal de culoare , este acceptabil, astfel încât vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a face comanda.

2.Dimensiunea toleranta este de +/-5MM, este acceptabil, astfel încât vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a face comanda.

3.Dacă pietre s-a mutat după ce ai luat-o,este acceptabil,ca în timpul transportului ,pot să apară acest lucru,vom pune niște pietre pentru reparare,astfel încât vă rugăm să ia în considerare

2.[Avantajele noastre]

*Cel mai bun pret de fabrica;

*De înaltă calitate pentru tine;

*Livrare rapidă și răspuns;

*Poate face ca cererea dumneavoastră;

*De vânzare fierbinte piața este în statele UNITE ale americii,marea BRITANIE,CEHIA,Rusia,Australia,etc.;

3.[Cererea de pietre remediere rapidă motiv de transfer/pietre transfer]

4.[Cum să utilizați pietre hotifix motiv de transfer/strasuri de transfer?]

5.[FAQ:]

Q: Ce este hot fix pietre și stras transfer?

O: Hot fix pietre sunt pietre care au fost tăiate cu tv cu spatele și au activat de căldură adeziv aplicat la ei, care le permite să fie presate pe tesatura.Un stras de transfer este un grup de remediere strasuri care au fost aranjate într-un fel de design, astfel încât acesta poate fi căldură apăsat pe tesatura.Aceasta poate fi menționată ca un "stras transfer de căldură" "hot-fix transfer", "stras fier de transfer" sau "stras motiv".Q: care este diferenta dintre hot fix stras și spate plat stras?Ei arata la fel.

A: Da, ele arata la fel, dar diferența este: hot fix stras-a topit la cald pe spate, acesta poate fi călcate pe pânză, spate plat stras are nici cald se topesc pe spate.

Q: Cum să se aplice stras transfer?

A:puteți aplica cu fier de uz casnic sau de căldură de presă.Vă recomandăm să utilizați o căldură apăsați pentru a aplica nostru transferuri stras.Se va asigura că, chiar și căldura și presiunea este aplicată pe parcursul procesului de proiectare.

Pasul 1: Pune haina pe o suprafață plană.Nu utilizați un căptușit călcat și masă de călcat.Pentru articole de îmbrăcăminte subțire loc o presare cârpă sau o bucată de plat de carton în interiorul hainei.

Pasul 2: Scoateți folie de protecție și asigurați-vă că toate pietrele sunt la locul lor și nici unul dintre pietre s-au mutat în timpul transportului.Dacă pietrele s-au schimbat, utilizați o pensetă pentru a re-poziția pietrele în locul corect.

Pasul 3: Puneți partea adezivă de hârtie pe îmbrăcăminte și pentru a regla poziția corectă.Se acoperă cu hârtie de transfer cu un apăsarea pânză sau Teflon Foaie.

Pasul 4: Aplicați de căldură prin scăderea fier drept în jos pe zona de transfer și împinge din greu pentru 10-20 de secunde fără aburi.Asigurați-vă că pentru a acoperi întreaga zona de transfer.NU SE MISCA DE FIER ÎN JURUL VALORII DE!Mai greu țesături, cum ar fi denim s-ar putea nevoie de mai mult timp și țesături ușoare, mai puțin timp.Dacă utilizați o căldură de presă nu face presiune sau vă va lăsa o presiune de mărci pe îmbrăcăminte.Apăsați timp de 15-20 de secunde.

Temperatura de pietre este de 150 grade celsius-170centigrade.Pentru rhinestuds și nailheads este 140centigrade-150centigrade.

Pasul 5: Scoateți autocolantul din pânză după răcire.

Q: Cât timp îmi va strasuri trecută?

O: atunci Când este aplicat corect, pietrele vor dura o viață de îmbrăcăminte.

Î: Cum mă spăl pe noi stras tee?

O: Când stras transferuri sunt aplicate corect, stras îmbrăcăminte poate rezista normale de uzura de zi cu zi și lacrimă.Cu toate acestea, vă recomandăm tricoul fi întors pe dos și se spală în mașina de spălat la setările normale.Fie atârnă să se usuce sau uscat rufe, pe foc mic.Vă rugăm să nu se usuce curat.

Q: Ce se întâmplă dacă am vedea un design imi place, dar vreau o culoare diferită?

A: Avem propriile noastre stras echipamente, astfel încât este nici o problema - doar ne e-mail și să ne spui de design și culoare, iar noi va lasa sa stii de răspuns și a costurilor.

Q: Cum pot comanda un obicei stras transfer?

A: Doar ne e-mail personalizat stras transfer r e q u i r selectați materialul elementele de încălzire și ne va oferi o dovada digitală de stras design, împreună cu un citat în termen de 1 - 3 zile lucrătoare.

Q: care este cantitatea Minimă de comandă pentru design personalizat?

O: design Personalizat stras de transfer cantitatea minima pentru comanda este de 50pcs per design.

Q: Cât despre producerea timp?

Etichete: remediere rapidă motiv stras, fix fierbinte, strass transfer, 2010 cadillac srx, pompa pentru camry, remedierea rapidă de transfer, design de remediere rapidă, bicicleta ceara, drl mondeo, personalizate stras transfer.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Pietre Tip Motiv Strasuri
Dimensiune like the picture shows
Forma RUNDA
Material Clasa AAA
Stil flatback
Utilizarea Îmbrăcăminte
Numărul De Model w02
culoare cum arată poza
Personalizate a salutat
Tip De Produs Strasuri
Technics Hot-Fix

Recenzii

Scrie o recenzie

Transport gratuit pom de crăciun Stras Fier de Transfer Hot Fix Bling

Transport gratuit pom de crăciun Stras Fier de Transfer Hot Fix Bling

Produse similare: