6-8inch Reglabil Tort Stratificat Slicer Mucegai de Tăiere Tort de Forma Rotunda de Tort Pâine Slicer Mucegai Mousse Inel Cerc Kithen Instrumente

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.95lei

-47%

30.67lei

Distribuiti

Informatii

Tort De Tăiere Retractabil Mousse De Cerc

Caracteristici: Material:Otel Inoxidabil Dimensiune:ø15~20*8.4 cm

Culoare:Ca Imagine Arată

Cantitate:1 BUC Greutate:250 G

Țara:China

Descriere: 1. Produsul adoptă gros de calitate alimentară 430 din oțel inoxidabil material, care a trecut de clasa alimentare igiena standard, care este în condiții de siguranță și sănătos!

2. Suprafața din oțel inoxidabil este netedă și periat, iar mânerul este netedă și ușor pentru a elibera.

3. Simțiți-vă liber pentru a redimensiona, a crea cu ușurință diferite dimensiuni de lucru, se agită de ajustare mânere spuma cerc, și ajusta dimensiunea de copt lucrează la va.

4.7-strat felie de design, care poate fi folosit pentru a felie prăjituri coapte și de a face diferite creativ lucrări de copt.

5. Dimensiuni reglabile mousse de cerc de design, poate produce o varietate de dimensiuni tort are nevoie.Dimensiune: ø15~20*8.4 cm Pachetul include: 1*tort slicer

Note: 1.Culoarea reală poate diferi ușor de imagine din cauza la alt monitor și efecte de iluminare. 2.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm abatere datorită măsurare manual.

Caracteristici: tort Profesionale delaminator pentru stratificarea prăjituri.Cu ea, grosimea stratului de tort va fi exact la fel.A face un sandwich tort este un bun ajutor.Grosimea de taiere poate fi ajustată după cum este necesar.Specificatii: Material: Otel Inoxidabil Culoare: argintiu DIMENSIUNE: 330*160*10mm Pachetul inclus: 1 x Tort Slicer Note: 1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm măsură de eroare. 2. Culoarea de elemente reale pot diferi de imaginile de mai sus ca urmare a diferitelor ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

Suprafața de copt DIY tort este plat, netezire crema, gem, inghetata, inghetata, glazura, etc., face tort mai frumos.

Puteți regla înălțimea de utilizare și reglați-l în funcție de tort ai face.

caietul de sarcini:

Material: PP plastic

Culoare: albastru regal, violet, roz

Dimensiune ambalare: 23.5X5.5X2.8cm

Greutate: 36G

Cerințele de ambalare: 1* tort racleta

Etichete: fondante mucegai, se coace pâine, se coace tava, se coace pâine mucegai, 0 copt, se coace inel, antena tava de scurgere, tort instrument de proiectare, uscat tacamuri, matrite falduri.

Fisa tehnica

Tort De Instrumente De Tip Matrite
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Aprovizionat
Tara China
culoare ca imagine arată
Material Din Oțel Inoxidabil
Certificare CIQ
Greutate 250 G
Cantitatea 1 buc

Recenzii

Scrie o recenzie

6-8inch Reglabil Tort Stratificat Slicer Mucegai de Tăiere Tort de Forma Rotunda de Tort Pâine Slicer Mucegai Mousse Inel Cerc Kithen Instrumente

6-8inch Reglabil Tort Stratificat Slicer Mucegai de Tăiere Tort de Forma Rotunda de Tort Pâine Slicer Mucegai Mousse Inel Cerc Kithen Instrumente

Produse similare: