Noi grenadier Ciclism Jersey 2020 echipa ineos maillot ciclismo hombre Respirabil Echipa de Curse ropa ciclismo hombre verano

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.68lei

-9%

44.71lei

Distribuiti

Informatii

Avem marimea 6XL, Dacă aveți nevoie de 6XL, vă rugăm să plasați o comandă pentru 5XL și nota 6XL în ordine.

Puteți lăsa un comentariu în ordinea

Ca "tricou XXL si XL pantaloni scurți"

Bine ati venit angrosist și dropshipping.

POATE VREI SĂ ȘTII

1. Cât timp pot primi comanda?

Am expediat din China.Ordinele ia de la 1 la 3 zile timp de procesare înainte de expediere.Livrările de obicei, să ia 1 săptămână 3 săptămâni!Cu toate acestea, dacă nu ați primit bunurile în termen de 2 luni, vă rugăm să ne contactați.

2. Cumpere ca un cadou, poate ajunge mai devreme?

Dacă ați cumpărat ca un cadou, nu recomanda cumpararea de articole pe parcursul lunii când vacanța se întâmplă.Există un risc de elementul nu ajunge acolo la timp.Dacă doriți pentru a ajunge la timp, vă rugăm să ne vorbească înainte de a plasa o comanda si va vom oferi solutia potrivita.

3. Cât timp va rambursare fi primit?Și care contul va primit?

Banii se vor returna în contul inițial, viteza depinde de contul pe care îl aveți.Dacă încă nu-ți primești banii în 3 zile, vă rugăm să ne contactați, vom urmărire pentru tine.

4. Pot anula comanda?

Puteți anula comanda și de a primi o rambursare dacă ordinul nu a fost emis.Atunci când ordinul este trimis, acesta nu poate fi anulată, pentru că deja în tranzit!

5. Pot să returnez/schimb de articole?

Da, vă puteți întoarce întotdeauna elementele cu noi si veți obține restituirea în 7 zile după primirea pachetului.Dar trebuie să plătească pentru taxa de transport.Deoarece taxa de transport nu este ieftin.Vă rugăm să ne contactați, vom lucra o cale mai bună.

Etichete: ciclism grup, ciclul jersey bărbați, retro pro cycling jersey, manchster united jersey, soft jersey ciclism, jersey santic, barbati tricouri, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, jersey strava.

Fisa tehnica

Tip Sport Ciclism
Origine NC(de Origine)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Lungime Fermoar Plin Fermoar
Lungime maneca(cm) Scurt
Tesatura Tip Postav
Numărul De Model ne42
Gen BĂRBAȚI
Tip De Element Tricouri
Caracteristică Anti-transpiratie
Material Poliester
Sezon Vara
Nume De Brand GRENADIER

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi grenadier Ciclism Jersey 2020 echipa ineos maillot ciclismo hombre Respirabil Echipa de Curse ropa ciclismo hombre verano

Noi grenadier Ciclism Jersey 2020 echipa ineos maillot ciclismo hombre Respirabil Echipa de Curse ropa ciclismo hombre verano

Produse similare: