Trimmer Xiaomi enchen stimula părul Negru tuns

Produs nou

1 Produse

In stoc

53.17lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Tip de element: trimmer

Timpul de lucru la o singura incarcare: 1.5 ore

Baterie, Mah: 600

De zgomot: până la 55 dB

Material: plastic ABS

Putere: 5 W

Culoare: Negru

Caracteristici: gama: 0,7 la 21mm/cutit ceramic/2 moduri de lucru (standard si Turbo)

Port USB: USB de Tip C

Tensiune de lucru: 5 V

Timp de incarcare: 2 H

Dimensiuni: 164x43x43mm

Dimensiuni în ambalaj: 180x60x60mm

Produs Greutate: 142 grame

Xiaomi enchen impuls de tuns parul negru-ergonomic de tuns.Dispozitivul este echipat cu o convenabil de reglementare, care vă permite să setați durata de păr în intervalul de la 0,7 la 21 de milimetri.Cutit Ceramic cu strat de acoperire nano și colțuri rotunjite oferă maximum de confort și siguranță în timpul o tunsoare.Vă mulțumim pentru 2 moduri de funcționare, aparatul se descurcă cu o tunsoare de orice tip de păr.Built-in baterie are o capacitate de 600 mAh și oferă până la 90 de minute de viață a bateriei de tuns la o singura incarcare.Pentru convenabil și rapid de încărcare, dispozitivul este echipat cu un port USB-C.

Cutit Ceramic

Dispozitivul este echipat cu un cutit din ceramica cu un strat de acoperire nano, care este mult mai greu decât un standard cuțit din oțel inoxidabil.În plus, suprafața ceramică aproape nu se incalzeste si produce mai putin zgomot, care oferă maximum de confort în timpul o tunsoare.

2 Moduri

Pentru un confortabil tunsoare de diferite tipuri de păr, dispozitivul suportă 2 moduri de viteză.Modul obișnuit este potrivit pentru parul normal.Modul Turbo este proiectat pentru tăiere aspru și dens de păr.

Ajustare convenabil

Trimmer are un cursor care vă permite să setați lungimea parului în intervalul de la 0,7 la 21 de milimetri.Design-ul nu are nevoie de abilități speciale, astfel încât chiar și un utilizator neexperimentat poate face față cu reglare.

Sistemul de MES

Tuns este echipat cu o energie smart manager sistem de protecție, care asigură o mare viteză de motor electric de funcționare chiar și cu un nivel scăzut de încărcare a bateriei.Vă mulțumim pentru aceasta, puteți utiliza built-in baterie la fel de eficient ca posibil și nu deteriora parul, chiar și cu un nivel redus de încărcare.

De siguranță

Datorită colțuri rotunjite de ghid și de cutit ceramic, aparat garanteaza maximum de confort si siguranta de la tunsoare la orice unghi.

Baterie de 600 mAh

Dispozitivul este echipat cu un built-in de 600 mAh, care oferă până la 90 de minute de tuns funcționare la o singură încărcare.Datorită Port USB-C, încărcare completă de tuns va dura doar 1,5 ore.

Etichete: 1060 super, mi xiomi, youpin enchen boost, ag13, x5105, 360 s5 aspirator, 4k xiaomi yi, xiaomi mi, păr uman, TRIMMER.

Fisa tehnica

Gen De sex masculin
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Nume De Brand Enchen
Putere Tip Reîncărcabilă

Recenzii

Scrie o recenzie

Trimmer Xiaomi enchen stimula părul Negru tuns

Trimmer Xiaomi enchen stimula părul Negru tuns

Produse similare: