Intermitent Stras Masca Alb Poliester Tesatura Pânză Măști Diamond Fashion Party Club de Noapte Reutilizabile Măști în aer liber Măști VL

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.75lei

-32%

20.50lei

Distribuiti

Informatii

Poliester alb Tesatura Pânză cu Diamant Intermitent Faux Stras Masca Petrecere de Moda Reutilizabile în aer liber, Decor Accesorii VL Descriere

Descriere:

1. Elastice clema de gura-masca este suficient de larg pentru a acoperi nasul, gura și fața, foarte confortabil de purtat.

2. Acest nou masca este fabricat din material de înaltă calitate, face fata ta moale si confortabil.Este foarte ușor de a respira atunci când poartă și nu cauzează disconfort.

3. Această mască de praf este foarte potrivit pentru bărbați și femei, potrivit pentru performanță costum Accesorii

4. Lavabile si reutilizabile, lumină greutate, ușor de a transporta în jurul valorii de, drable și practice, pentru utilizarea de zi cu zi.Gura masca este ecologic, de economisire a energiei, economic, și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi de oameni de toate vârstele.

5. Acest colorat sequin Masca este foarte de moda,se poate atrage atenția multor oameni

6.Acest lucru poate fi o alegere bună pentru ziua de nastere cadouri pentru familie, prieteni, iubitori

7.Perfect pentru Halloween/Valentine ' s carnavaluri,mardis gras, petrecere, club de noapte, receptie de nunta, producție de teatru, bal mascat petrecere de dans și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Numele: Masca Decorativa

Stil: Agățat de urechi

Gen: Unisex

Material:95% poliester +5% spandex ,Sticla de Foraj

Dimensiune:Masca Lățime:Aprox.13cm Lungime:Aprox.32cm

Greutate:25g

Cantitate:1buc

Culoare:Rosu,Daisy,Albastru,Roșu, Verde,Galben,Culoare

Utilizare produs: de zi cu Zi accesorii decorative,P televizorului

Functie: Rezistent La Praf

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare din cauza la măsurarea manuală.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pachetul Inclus 1buc*Decorative Masca

Transport putem Sprijini Picătură de Transport maritim la nivel Mondial(exclude zonele de război).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete ar putea fi primit în 15-50 zile lucrătoare.Cumpărătorul de Protecție Dacă aveți orice problemă cu ordinea,bine ai venit să ne contactați ,suntem foarte fericiți pentru a servi fiecare client; Rambursare Completă dacă nu primiți comanda în termen vânzătorul garantează timpul de livrare; Rambursarea Integrală sau Parțială , în cazul în care elementul nu este la fel de descris,dar vă rugăm să ne contactați în primul rând,vă Rugăm să nu Arbitrară lăsați un feedback-ul rău și deschide dispute.Disputa nu este cea mai bună soluție pentru orice problemă,cel mai bine este să contactați cu noi, la o dată, vom verifica ce s-a întâmplat, și o mai bună soluție; sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu comentariu de Cinci stele, care este foarte important pentru noi.în următoarea centi,vă rugăm să ne contactați,ne puteți trimite un cadou frumos sau Cupon pentru tine, după Mine,puteți obține mai multe Reduceri și de promovare ; Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Să NE contactați, vă Rugăm să ne Mesaj de la 8:30.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi answe#9933FF termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: machiaj mască, dispune masca, fata de moda masca, față bijuterii mască, lanț masca, masca de fata sârmă, pentru femei mască, lanț masca de fata, masca reusabl, chromatica masca.

Fisa tehnica

Metale De Tip NICI unul
Stil Trendy
Material Cristal
Numărul De Model 49746
Gen FEMEI
Nume De Brand OPASKAS

Recenzii

Scrie o recenzie

Intermitent Stras Masca Alb Poliester Tesatura Pânză Măști Diamond Fashion Party Club de Noapte Reutilizabile Măști în aer liber Măști VL

Intermitent Stras Masca Alb Poliester Tesatura Pânză Măști Diamond Fashion Party Club de Noapte Reutilizabile Măști în aer liber Măști VL

Produse similare: