Lumina LED-uri Senzor de Mișcare Pir Lampa de Noapte Alb Cald de Sub Dulap Dulap Dulap Dormitor, Bucatarie Scari de Iluminat LED Downlight

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.68lei

-11%

46.21lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Coajă de Culoare(optional): Alb; Argintiu

Lumina de Culoare(optional): Alb; Cald

Shell Material: PC

Alimentat de 3*1.5 V baterii AAA(NU sunt incluse)

Cantitate: 3 Buc

Lumina putere: 1W

Dimensiune(DiameterXThickness): 8x1.8cm/3.15"x0.71"

[De conversie: 1cm=0.3937 inch, 1 inch=2,54 cm]

Caracteristici:

◆Cu 6 piese super-luminos LED-uri de lumină, acesta oferă un puternic, dar lumina difuză în întuneric.Senzor de mișcare Lumina de Noapte nu este doar durabil si extrem de eficient, dar, de asemenea, foloseste un opac abajur pentru a evita efectul de orbire.

◆Auto-în termen de 1,5-5,5 Metri, oprire automată după aprox. 15 secunde, fără a detectat miscare.Doar porniți aparatul în întuneric sau pe timp de noapte atunci când este detectată o mișcare.Opriți aparatul în timpul zilei sau într-o ambianță plină de culoare.Economisi energie și de a face confortabil pentru copii și vârstnici, cu ajutorul lumini de noapte în întuneric.

◆Ușor de instalare -Cu built-in benzi magnetice, pur și simplu coaja de pe super-puternic față-verso bandă adezivă și lipiți-l la orice suprafață netedă, plană, cum ar fi perete sau de sticlă, inclusiv suprafața de metal.Nu-unelte, șuruburi sau piulițe sunt necesare.

Pachetul Inclus:

3 x Senzor de Lumini

(Acumulatorul nu este inclus.)

Notă:

-Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

-Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

-Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

-La distanta de detectare este direct legată de externe de temperatura mediului ambiant, iar distanta de detectare poate ajunge la mai mult de 5,5 metri, când temperatura este de -15-20 de grade Celsius, aproape de temperatura de afara este la temperatura corpului, la distanta de detectare va scădea în mod corespunzător!

Etichete: bucătărie lampa, Panou led 220v, sarcina lumini, lampa led, 3d dragon lampa, mobilier dormitor, led, led cu șurub, instrument de bucatarie, zigbee.

Fisa tehnica

Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Este Dispozitiv Inteligent No
Putere Lumina 1W
Material ABS
Origine NC(de Origine)
Certificare CCC
Numărul De Model SKUE46076
Dimensiune 8x1.8cm/3.15"x0.71"
Tip Baterie AAA
Generarea De Energie mișcare
Nume De Brand becornce
Cantitatea 3 buc
Este Estompat No

Recenzii

Scrie o recenzie

Lumina LED-uri Senzor de Mișcare Pir Lampa de Noapte Alb Cald de Sub Dulap Dulap Dulap Dormitor, Bucatarie Scari de Iluminat LED Downlight

Lumina LED-uri Senzor de Mișcare Pir Lampa de Noapte Alb Cald de Sub Dulap Dulap Dulap Dormitor, Bucatarie Scari de Iluminat LED Downlight

Produse similare: