2020 ECOVACS DEEBOT OZMO T8 AIVI de Măturat Și spălat Aspirator Robot Pentru Acasă APP de Control de la Distanță vorbitor de limba engleza

Produs nou

1 Produse

In stoc

3 685.44lei

Distribuiti

Informatii

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 AIVI Robot Aspirator Caracteristici Principale

- Aspiratorul si Mopul într-un du-te

- AIVI™ upgrade de curățare inteligente pentru monitorizarea la domiciliu

- TrueMapping - Hărți Casa Ta cu 4x Precizie

- Baterie de lungă durată

Parametrii detaliate

DEEBOT OZMO T8 AIVI

Pentru O Mai bună în Căutarea Acasă DEEBOT OZMO T8 AIVI, cu revelutinoary și modernizate AIVI™ tehnologie, ofera un nou nivel de interacțiune și de curățare mai profundă decât oricând înainte.Mai multe obstacole pot fi recunoscute în mod automat, vă pot spune la revedere de la obtinerea blocat de acum.

Salut Pentru Animalul Tău De Oriunde, La cerere Flux Video Live de mișcare DEEBOT pentru un nou nivel de monitorizare și de reasigurare.

Spune la Revedere de La Obtinerea Blocat Cu modernizate AIVI™ tehnologie,mai multe obstacole pot fi recunoscute cu 2X mai repede viteza de identificare.

Îmbunătățită AIVI™ Tehnologie 200% mai rapid rata de recunoaștere și 60% entanglement de reducere a ratei.Automat pentru a evita obiecte și inteligent sugerează suplimentar de curățenie, oferă o curățare mai amănunțită performanță.

De auto-învățare prin AIVI™ Cu datele colectate în raport de curățare, DEEBOT OZMO T8 AIVI poate adapta la medii de acasă de mai bine și de a optimiza modul în care se curăță.

Toate Noile TrueMapping™ Maps casa ta cu 4x precizie dToF Laser de Detectare a adopta, în Primul rând industria aerospațială-standard tehnologia de detectare.Detecta o dublă distanță și are de patru ori mai mare precizie pentru a detecta obiecte.

Multi-etaj Cartografiere, Scanare și de a salva mai multe hărți de diferite niveluri de casa ta, puteți personaliza, de asemenea, în cazul în care doriți DEEBOT pentru a curăța în fiecare hartă.

Virtual Limita™ Defini zonele restricționate pentru DEEBOT pentru a curăța prin stabilirea limitelor virtuale în casa ta.

Harta avansat de management puteti diferite zone de pe harta ta, pur și simplu glisați pentru a trimite DEEBOT la zona desemnată.

Baterie de lungă durată Cu 5200mAh baterie, DEEBOT curăță de până la 3+ ore pe încărcare.Ideal pentru case mari și spații.Vid & Mop simultan, timpul va fi salvat.Covor de detectare inteligent evita covoarele când colector și dubla putere de aspirare în timp ce aspirarea.Chiar 99.26% din bacteriile pot fi eliminate.* *În funcție de rezultatul testului de Igienă și Microbiologie Centrul de Cercetare Japonia, folosit OZMO SUBȚIRE ca tinta de testare.

Filtru de înaltă eficiență 3 strat de praf de filtrare filtre de 99% de minute de particule de materie, și în mod eficient de filtre de particule la fel de mici ca 6 microni.

Puternica mobilitate performanță robotul poate trece cu ușurință obstacolele, cum ar fi doorsills de până la 20mm.

Reîncărcare și cv-ul revine Automat la doc de încărcare atunci când bateria este descărcată, și continuă de unde a rămas atunci când taxat.

1.Acceptam carduri de credit, TT remitențe, Western Union, MoneyGram și alte metode de plată.Dacă aveți probleme cu plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1.Putem trimite colete prin DHL / Fedex / UPS, cele mai multe țări / regiuni se poate ajunge în termen de 7-15 zile lucratoare.

2. Dacă nu ați primit pachetul in termen de 15 zile după ce a fost trimis, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări pachetul și vă va contacta cât mai curând posibil, vom avea satisfactia ca scopul nostru!

3.Am mportă Taxe/ Taxă/ Taxe nu sunt incluse în prețul de elemente sau Taxa de Transport,Aceste Taxe sunt cumparatori responsabilitatea.

4. Despre declarația vamală Sfat: în Funcție de experiența noastră, în scopul de a ajuta cumpărătorii reduce plata taxelor vamale, vom declara la vamă la 30%-45% din prețul real al mărfurilor.Cu excepția Braziliei, Brazilianul a reglementărilor vamale trebuie să declare prețul mărfurilor,Dacă aveți opinii diferite, vă rugăm să ne spuneți

5.Înainte de toate produsele sunt livrate, vom efectua control de calitate, iar noi oferim o garanție de un an pentru produs,și toate costurile de transport trebuie să fie plătite de către client.

1. Multumesc pentru tot feedback-ul pozitiv.Vom face cele mai bune noastre de a oferi clientilor nostri cu cea mai înaltă calitate a produselor.

2. Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați o lauda de 5 stele.Acest lucru este cel mai important pentru noi.Ta revizuire de 5 stele va fi apreciat și încurajat.

3. Dacă ne dea o laudă de cinci stele și să introducă prietenii pentru a cumpăra, vom da tu și prietenii tăi reduceri

4. Feedback negativ sau neutru nu poate rezolva problema.Dacă întâmpinați probleme la primirea coletului, vă rugăm să ne contactați în primul rând, fără a părăsi feedback-ul negativ, vă mulțumesc.Trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.

Etichete: robot aspirator vacuum, baterie ecovacs deebot, ecovacs deebot ozmo t8 aivi, deebot t8, robot de jucărie, aspirator cu vacuum, curat mop, viomi xiaomi, deebot 930 ozmo, ecovacs deebot ozmo 930 filtru.

Fisa tehnica

Control De La Distanță No
LCD No
Origine NC(de Origine)
Dimensiune(mm) 353*93.6*93.6
Calendarul De Rezervare Da
Perie Turbo Da
Special Duza De Aspiratie Multifunctionala Perie Combinată
Putere (W) 40w
Sac Sau Fără Sac Fără sac
Instalare robot
Capacitate Caseta Praf (L) 0,5 L
Curățarea Traseului Planificate Tip
Lungime cablu (m) Wireless
Numărul De Model T8 AIVI
De Viață A Bateriei 2 ore
Certificare ROHS
Nume De Brand viomi
Tensiune (V) 100-240V
Praf De Stocare De Tip Cutie De Praf
Funcția Mopul & Zdrobitoare & De Aspirație Tip
Tip Filtru Ciclon

Recenzii

Scrie o recenzie

2020 ECOVACS DEEBOT OZMO T8 AIVI de Măturat Și spălat Aspirator Robot Pentru Acasă APP de Control de la Distanță vorbitor de limba engleza

2020 ECOVACS DEEBOT OZMO T8 AIVI de Măturat Și spălat Aspirator Robot Pentru Acasă APP de Control de la Distanță vorbitor de limba engleza

Produse similare: