220V 6L Electric Oală Fierbinte Supa de Vase din Oțel Inoxidabil Non Stick fara Fum Bucătărie Acasă CookwareTwin Împărțit Shabu oală

Produs nou

1 Produse

In stoc

96.90lei

-27%

134.57lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristicile Produsului

1. Este ușor de observat (cu excepția capacul de metal) prin consolidarea fragile capac de sticlă.

2. Rezistent la temperaturi ridicate se ocupe.

3. De înaltă calitate din oțel inoxidabil vas de corp, cu un tratament special de suprafata, bun pentru sănătate, ușor de curățat.Conducta de căldură are material excelent, izolatie de încredere și viață lungă.

4. Control al temperaturii, aparatul poate fi ajustat.

5. Încălzirea corpului este strâns combinată cu oala corpul pentru a se asigura că energia termică este absorbită de alimente la maxim și de economisire a energiei.

6. De conducere a procesului de fabricație, tehnologie de etanșare este sigur și de încredere.

7. Scurgerile electrice de protecție de design, seif.

Cum să utilizați:

1. Scoateți toate materialele de ambalare, ștergeți oală corpul cu un burete sau o cârpă și ștergeți aragaz electric înainte de a utiliza,

mai ales plug piese ar trebui să fie bine uscate pentru a preveni scurgerile.

2. Reglați termostatul la "OFF" în primul rând, și apoi conectați la sursa de alimentare după conectarea cu tigaie;

3, rotativ, indicator de incalzire, a spus, în procesul de gătit, de spin la temperatura necesară, sursa de alimentare pentru mâncare oală de temperatură și utilizatorii setați o temperatură rezonabilă și în mod automat a deschide sau închide, atunci când va folosi aprins sau stins luminile.Această funcție poate nu numai realiza funcția de gătit mâncare, dar, de asemenea, atinge scopul de a salva de energie electrică.

În special, prima perioada de utilizare, solvent de curățare va fi folosit pentru prima dată, așa că prima dată va avea miros de clei, care va fi eliminată după 1 minut.

4. Rotiți butonul de "OFF" și scoateți putere și termostat.Notă: în acest moment, temperatura este foarte cald, nu de contact, puneți-l într-un loc sigur pentru a preveni opărirea copii sau de alte persoane; se lasă Să se răcească în mod automat.

Curățare și Întreținere:

1. După fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini curate pentru a evita o acumulare de ulei.

2. După utilizare, vă rugăm să rotiți temperatura la "OFF" pentru a elimina puterea, și termostatul trebuie să fie plasat într-un loc sigur pentru a preveni opărirea.

3. Lasa tigaie se răcească în mod natural și ștergeți uscat după curățare.

4. Dacă tigaia este prea gras, se spală cu detergent.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: AC 220V

Frecventa: 50-60Hz

Capacitate: 6 L

Dimensiune: 35*24 cm

Culoare: Rosu

Material: oțel Inoxidabil, Plastic, Sticlă(Capac)

Pachetul inclus:

1 * Electric Oală Fierbinte

1 * Cablu

1 * Capac

Etichete: oala shabu, cupru oală fierbinte, marmit, oală fierbinte, persoana vas electric, hotpot set, oală de gătit, cărbune oală, hotpot oală, instrument de bucatarie.

Fisa tehnica

Nume De Brand Meigar
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

220V 6L Electric Oală Fierbinte Supa de Vase din Oțel Inoxidabil Non Stick fara Fum Bucătărie Acasă CookwareTwin Împărțit Shabu oală

220V 6L Electric Oală Fierbinte Supa de Vase din Oțel Inoxidabil Non Stick fara Fum Bucătărie Acasă CookwareTwin Împărțit Shabu oală

Produse similare: