LOAAO butoane Magnetice Clip Magic Fixatorul lenjerie de Pat butoane de Reparare Catarama mini dovada clip lenjerie de pat clip de Fixare

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.01lei

-12%

44.34lei

Distribuiti

Informatii

1. Material: Otel Inoxidabil + plastic

2. Ambalare în de robust pentru a asigura o protecție de la daune

3. Size : 4.2x4.3 cm ( poate fi de întindere )

4. Culoare : Inima Rosie , Inima Roz , Panda

5. Livrare rapida

sfaturi cald : Dacă aveți orice alte întrebări vă rugăm să lăsați un mesaj, sau să-mi vorbească pe TradeManager !!!

Pentru

1. Vom sta în spatele fiecare comanda.Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim .

2. Ne sunt situate în China, atât de livrare normală are nevoie de 15---90 zile lucrătoare, în funcție de locația dvs. prin china post .

3. Va rugam sa ne contactati prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro mesaj dacă aveți orice întrebare și țineți apăsat orice feedback neutru sau negativ sau rating scăzut, astfel încât să putem rezolva orice problemă.Pentru cele mai multe cazuri, problemele sunt cauzate de neînțelegeri care pot fi eliminate prin comunicare.

4. Vă rugăm să ne contactați pentru lămuriri dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii sau condițiile se menționează în această pagină înainte de orice achiziție.Cumpara de pe www.primaria-urzicuta.ro este o soluție reciproc contract cu caracter obligatoriu.

TRANSPORT

1. Am expediat prin China Post International Airmail sau EMS sau DHL și UPS.

2. Articolul va fi postat în termen de 3-12 zile lucrătoare după plata.

3. Prin China Post International Airmail timpul estimat de livrare:

(1)Despre 15-60 de zile lucrătoare (cu excepția week-end și de sărbători) a: Australia, Canada, Japonia, Malaezia, Coreea de Sud, Singapore, marea BRITANIE, statele UNITE ale americii.

(2)Despre 30-60 de zile lucrătoare (cu excepția week-end și de sărbători) a: Franța, Spania, Grecia, Norvegia, Suedia, Belgia, Irlanda, Germania

(3)Despre 15-90 zile lucrătoare (cu excepția week-end și de sărbători) a: toate celelalte țări

(4)timpul de Livrare este cel mai bun estimat, dar nu garantat.

4. De către EMS aproximativ 5--30 zile (cu excepția week-end și de sărbători) depinde de countrines

5. Prin DHL sau UPS aproximativ 2-7 zile (cu excepția week-end și de sărbători) a :toate countrines

DE CONTACT ȘI DE SATISFACȚIE

· Am răspuns la mesaje termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători).

· Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări în orice moment.

· Dacă ne-ați contactat și nu a primit un răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători).Este destul de probabil că nu am primit mesajul dvs. sau e-mail.Acest lucru se întâmplă ocazional.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro mesaj din nou.

· Ca avem www.primaria-urzicuta.ro de afaceri, orice deschise caz, dispute sau feedback va afecta www.primaria-urzicuta.ro de credit.Dacă aveți orice probleme sau cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, mai degrabă decât în mod direct deschide orice cazuri nici nu lasă nici neutru/negativ feedback-ul.De asemenea, sunteți binevenit să ne contactați pentru mai multe soluții.Ne-ar dori să ofere orice ajutor cât de departe putem.Noi prețuim fiecare client și de a garanta satisfacția.

Etichete: clip de fixare de metal, repararea clipuri, cârlig de autocolant, butonul de extensie, clip de fixare, magnet feroviar, edc clip magnetic, șină magnetică, butonul extinde, silicon clip magnetic.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

LOAAO butoane Magnetice Clip Magic Fixatorul lenjerie de Pat butoane de Reparare Catarama mini dovada clip lenjerie de pat clip de Fixare

LOAAO butoane Magnetice Clip Magic Fixatorul lenjerie de Pat butoane de Reparare Catarama mini dovada clip lenjerie de pat clip de Fixare

Produse similare: