Camping Cort Impermeabil 2 Persoane Configurare Ușoară Cort Pentru Drumeții În Aer Liber Alpinism Plaja De Călătorie Turistică, Camping, Corturi

Produs nou

1 Produse

In stoc

182.97lei

-16%

220.44lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、rezistent la apa MATERIAL: Durabil, robust 190T tesatura de acoperire de argint, impermeabil 210D Oxford tesatura podea(PU3000mm), cu complet cusături lipite.rezistent la apa si soare-dovada tesatura asigură interiorul este complet uscat sub orice ploaie situație.

2、SPAȚIU MARE și UȘOARE: Backpacking cort, instant automată pop-up cortul, desfășurarea dimensiuni:83 x 55 x 43 cm(210 x 140 x 110cm) este suficient de mare pentru 1-2 persoane.Dimensiuni ambalaj: 24 X 5 X 5 inci (60 X 12 X 12 cm), Greutate: 5.5 lb.Cortul vine într-un mic și ultra-light pachet, ușor de transportat și de transport, potrivit pentru outdoor, vanatoare, drumetii, camping, alpinism, de călătorie, etc.

3、DESIGN PRAGMATIC: UN fermoar ușă pe fiecare parte cu extrem de dens net oferă o mai bună ventilație și protejează eficient împotriva mușcăturilor de țânțari.Acoperi ploaie este confectionata din 190T material rezistent la apa deci sezonul ploios nu ajunge la tine.Unul agățat de cârlig pentru far sau lanternă.un buzunar cusute în partea de cort e pereți, îl puteți folosi pentru a stoca dvs. de telefon mobil sau alte lucruri mici.

4、UȘOR DE configurat: depozitare Ușoară.Camping cortul este usor de configurat în doar 30 de secunde, și este ușor de operat; schelet și funcționare este mai bună decât mâna corturi, potrivite pentru începători.De asemenea, de sine statatoare permite cort pentru a fi mutat și s-a mutat fără a fi nevoie să demontați.

5、POTRIVIT PENTRU: Automat de tip pop-up cortul poate folosi pentru copii de recreere, familie, camping, drumeții, călătorii, vânătoare, echipa de agrement, plaja, rucsacul în spate, în aer liber, petreceri și alte activități casual.

Caracteristici:

1. Ușor de instalat.Nu trebuie să fie construit, potrivit pentru începători, ușor de operat.Cu inalta rezistenta stalpi din aluminiu, ușor și se poate sta de înaltă presiune.

2. Strat dublu cort de camping, comuta cu ușurință între permeabilitate și intimitate completă.

3. La windproof cort a vântului corzi fixe, toate în jurul valorii de, poate în mod eficient vânt.

4. Vine într-un mic și ultra-light pachet, ușor de transportat și de transport.

Metoda de instalare:

1. Desfaceți foaia de cort și puneți-l pe podea sau pe gazon.

2. Separat hexagon și ridice cortul.

3. A pus stâlp de sus și apăsați-l în jos pentru a deschide.

4. Sigur cort cu podea cu cort, stâlpi și cabluri.

Caietul de sarcini:

Material cort interior: 190T pânză de poliester și nailon mesh aerisit

Ploaie zbura: 190T poliester pânză

Etaj: 210D anti-lacrima Oxford pânză

Geanta de transport: 210T poliester

Poli: rezistenta stalpi din fibra de sticla

Dimensiuni&greutate capacitate: 1-2 Persoane

Desfășurarea dimensiuni: 83 x 55 x 43 cm(210 x 140 x 110cm)

Ambalate Dimensiune: 24 x 5 x 5 inci (60 x 12 x 12 cm)

Greutate totală: aproximativ 5,5 lb

Lista De Ambalare:

1 * geanta de transport

1 * Cort Interior

8 * Cuie

4 * Windproof Corzi

Etichete: kamp cort de camping, 2 Persoane Cort, cort de camping mylar, set pentru femei, marchiza barca, tabără în aer liber cort, plajă umbrelă de soare, prelata, tabara cort de călătorie, umbrelă de plajă.

Fisa tehnica

Tesatura Alte
Structura Alte
Sezon Trei-sezonul Cort
Origine NC(de Origine)
Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Straturi Dublu
Stil în aer liber
Zona -
Jos Impermeabil Index 1000-1500 mm
Tip 1 - 2 Persoane Cort
În Afara Cort Impermeabil Index 1000-1500 mm
Numărul De Model cort de camping
Numărul de Utilizatori unul
Polul Material Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

Camping Cort Impermeabil 2 Persoane Configurare Ușoară Cort Pentru Drumeții În Aer Liber Alpinism Plaja De Călătorie Turistică, Camping, Corturi

Camping Cort Impermeabil 2 Persoane Configurare Ușoară Cort Pentru Drumeții În Aer Liber Alpinism Plaja De Călătorie Turistică, Camping, Corturi

Produse similare: