2021 Vânzare Fierbinte Sudoare Femei Body Shaper Topuri Termo Saună Vesta Neopren Arzător De Grăsime Tricou De Slăbire Talie Antrenor Corsete Corset

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.61lei

-50%

73.22lei

Distribuiti

Informatii

Costum Sauna pentru a Maximiza Pierderea in Greutate.Compresie Mare, Firme De Control.Forme Talie.Da o forma de clepsidra, firma burtica, talie, abdomen.costum sauna îmbrăcăminte ajuta la pierderea in greutate si dieta.

Antrenament tricouri sport din neopren material este perfect pentru pierderea in greutate, material neopren va va face sa transpiri mai mult și arde în plus burtă grăsime și corp subțire ca antrenor de talie corset.se potrivesc trunchi lung sau scurt al trunchiului.ca un tricou de compresie.

Saună yoga shapewear cămașă cu mâneci, care este ușor să se întindă membrele, să-ți țină de cald termică weightloss rochie, spori abs abdominale musculare prin antrenament exercițiu.

Neopren de Sus cu sofisticate linie dublă de pânză țesut tehnologie care te face să te simți confortabil și nici o opresiune.Puteți să-l purta în timp ce faci antrenament de zi cu zi la domiciliu, FĂRĂ RESTRICȚII.Vei transpira mai mult, dacă-l poarte în timp ce lucrează afară, în sala de sport sau exercitarea în aer liber.

Mână spală în apă rece și atârnă uscat , nu de fier.

1.Vom trimite articole în termen de 1-2 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

3.Produsele sunt expediate prin www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

4.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, Fedex.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

Etichete: corset in partea de sus, termo ș, facial vapor, d formatori, Costum, scrisoare de imprimare set pijama, shaper, argint corset cu fermoar, talie antrenor sa, arde de grăsime.

Fisa tehnica

Material Neopren
Grosime STANDARD
Shapewear topuri
Numărul De Model E-4
Nume De Brand Tongguo Shapers
Sugestiv Sexual No
Decor NICI unul
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Nivelul De Control Mediu
Tesatura Tip Postav
Tip De Element Formatorii

Recenzii

Scrie o recenzie

2021 Vânzare Fierbinte Sudoare Femei Body Shaper Topuri Termo Saună Vesta Neopren Arzător De Grăsime Tricou De Slăbire Talie Antrenor Corsete Corset

2021 Vânzare Fierbinte Sudoare Femei Body Shaper Topuri Termo Saună Vesta Neopren Arzător De Grăsime Tricou De Slăbire Talie Antrenor Corsete Corset

Produse similare: