5pcs/Lot 14x10x10mm Naturale Tibetan Agat Margele Dzi Pentru a Face Diy Brățară Colier Moda Bijuterii Accesorii Margele Tibetane

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.57lei

-40%

29.29lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru :

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare!!!

Afișare Produs

Naturale Tibetan Agate Margele Dzi,Nunta, modele diferite de a alege, 14x10x10mm, Gaura:Aprox 1,5 mm, 5 buc/Lot, Vândut De Mult NU:190111112821 Greutate:grame Dimensiune:14.00X10.00X10.00 mm

Contactati-ne

Orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Vom raspunde e-mail sau mesaj termen de 24 de ore.(Luni-Sâmbătă)

E-mailurile vor fi răspuns în zilele de duminică sau de sărbători.

Cum de a Comanda

Vă rugăm să folosiți "COSUL de CUMPARATURI" pentru a face o comanda pentru mai mult de un element,faceți Clic pe "Adauga in Cos", dupa toate articolele fost adăugat la coșul de cumpărături, faceți clic pe "Vezi Cosul de Cumparaturi "-"Cumpere de la acest vânzător", apoi să-l plătească.

Metoda de plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă:Dacă ați decis să cumpere acest element, vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate, astfel încât să putem livra la tine mai repede.

Transport

1) Am să livreze în întreaga lume, prin DHL, UPS, Fedex, TNT, EMS, E-pachete, China Post, și Singapore Post și așa mai departe.

2) Transport vor fi aranjate în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

3) Dacă nu primiți elementul după 35 de zile, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Feedback-ul

1) mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv( 5 stele) la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!

4) dorința Noastră cea mai mare este de a îmbunătăți serviciile noastre pentru a se asigura că aveți o bună experiență de cumpărături.

Etichete: iarna baddie rochii, haina de iarna minge drăguț, în cazul în care cumpara echipament sportiv, cald tricou adolescenti, apartament modern țese covor, realist inima craniu, bratari din lemn de mână, modern flyer designer, opus a52s mobil caz.

Fisa tehnica

Tip De Metal NICI unul
Articol Greutate 10 g
Nume De Brand YYW
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Margele
Element De Forma Forma Ovala
Dimensiune 14x10x10mm
Diametru Exterior 10mm
Material Piatra
GAURA 1,5 mm
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model 190111112821

Recenzii

Scrie o recenzie

5pcs/Lot 14x10x10mm Naturale Tibetan Agat Margele Dzi Pentru a Face Diy Brățară Colier Moda Bijuterii Accesorii Margele Tibetane

5pcs/Lot 14x10x10mm Naturale Tibetan Agat Margele Dzi Pentru a Face Diy Brățară Colier Moda Bijuterii Accesorii Margele Tibetane

Produse similare: