Baldr Alarmă Ceas Digital de Birou Snooze Timer Ceas de Masă Calendar Termometru Higrometru Ceas cu LED-uri Cu Senzor de Temperatura

Produs nou

1 Produse

In stoc

59.64lei

-44%

108.41lei

Distribuiti

Informatii

De Ce Ne Alegeti Pe Noi?Baldr este un brand international, deținută de BALDR INTERNATIONAL SRL provenit din Delaware, statele UNITE ale americii.Creativitatea, calitatea și estetica sunt extrem de considerat pentru produsele noastre.Cea mai buna Calitate Facute De Fabrica, cu științific și tehnic grup.Cumpărătorul de Protecție: Protejarea Achiziționa de la Click pentru Livrare,Rambursare Completă dacă nu primesc comanda .

Baldr Alarmă Ceas Digital de Birou Snooze Timer Ceas de Masă Calendar Termometru Higrometru Ceas LED Cu Senzor de Temperatură Descriere:

Ține mai mult decât timpul cu acest Baldr Digital Ceas cu Alarmă.Acest ceas afișează nu numai timp, dar, de asemenea, temperatura interioara, umiditatea și calendar cu alb strălucitor moment de iluminare.De alarmă și de amânare funcții sunt disponibile pentru tine de a programa timp în avans.Cu design simplu și compact, acest hotel modern ceas de birou va fi adecvată în casa ta sau de la birou și se pot potrivi cu decorul.Caracteristici:

• 12/24 ore format selectabil

• Alarmă și amânare funcție cu chime oră

• Calendar perpetuu de la 2000 până la 2099

• Afiseaza temperatura cu ℃/℉ selectabile

• Temperatura interioară gama: 32℉~122℉(0~50℃)

• Interior interval de umiditate: 20%~95%

• Săgeată tendințe pentru temperatură și umiditate

• Max/Min la temperatură și umiditate înregistrări

• Nivelul de confort icon

• Lumină albă de fundal se va aprinde pentru câteva secunde prin apăsarea butonului de sus

•Alimentat de alimentare: Baterii 2xAAA (Nu sunt Incluse)

Caietul de sarcini:

•Produs Dimensiune:3.86"× 0.92"WX 3.65"H (98X23.3X92.6 mm)

•Greutate neta: 150g greutate Pachet: 200 g

•Culoare: Alb/Negru Pachetul Contine:

1x B0330STH Ceas cu Alarmă; 1x Manual de utilizare

Notă: prețul De listă nu include nici un impozit.Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import în țara dumneavoastră.Declarăm toate mici pachete Cadou și valoarea de între $5-10. Dacă ai nevoie de deosebită valoare declarată, vă rugăm să lăsați un mesaj după plată.Vă mulțumesc!

Cu Privire La Serviciile Noastre

1.Ne străduim pentru clienții noștri'satisfaction.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialiști.Vom răspunde în termen de 24 de ore(exclude de sărbători).Dacă nici un răspuns în termen de 24 de ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.

2.Apreciem foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără nici o comunicare cu noi.Scopul nostru este de a oferi un Serviciu BUN Client.Astfel, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva orice problemă aveți.

3.Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, dacă nu ați primi element în 30 de zile.Pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.

4. Cumpărătorii sunt responsabil pentru orice impozite sau taxe percepute de către țara lor

Despre Plată

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă Rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Despre Transport

1.Elementul va fi livrat în termen de 1~3 zile lucrătoare după ce plata este primită. (Atenție: exclude weekend și de sărbători)

2.Am doar nava a confirmat www.primaria-urzicuta.ro adrese.Ta www.primaria-urzicuta.ro adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3.Noi, de obicei, nava în întreaga lume, prin intermediul Poștei Poștale Metoda de Transport maritim.această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge, în mod Normal, livrarea la nivel mondial este folosit pentru a lua 10 la 30 de zile lucrătoare, exclude Sat & Soare.

4.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 35 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Se Întoarce Și Restituiri De

1. Va oferim 14 de zile politica de returnare.Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la data vei primi comanda dumneavoastră dacă v-ar dori să se întoarcă.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne cere pentru adresa de revenire în prealabil, să ofere un motiv specific pentru a reveni și ID-ul de UTILIZATOR.

3. Va vom returna Suma de Plată pentru elementul exact, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru costul de transport maritim de produse returnate.

Etichete: aaa ceas de lux, clip termometru, hygromet, montat pe perete termometru electronic, oamenii higrometru, temperatura exterioară, Baldr, ceas tabl, baldr termometru, termometru cu senzor lada.

Fisa tehnica

Teoria Senzor De Temperatură
Numărul De Model B0330STH
Tip Display Digital
Nume De Brand Baldr
Utilizare Interior
Stil În picioare și Agățat de Perete
Max Măsurare A Temperaturii 49°C Și Sub
Dimensiunea De Afișare 2.0 - 3.9 Cm
Putere Tip Baterie AAA

Recenzii

Scrie o recenzie

Baldr Alarmă Ceas Digital de Birou Snooze Timer Ceas de Masă Calendar Termometru Higrometru Ceas cu LED-uri Cu Senzor de Temperatura

Baldr Alarmă Ceas Digital de Birou Snooze Timer Ceas de Masă Calendar Termometru Higrometru Ceas cu LED-uri Cu Senzor de Temperatura

Produse similare: