2019 Casual Femei Capacitate Mare Geantă De Mână Carouri Pânză Geantă De Umăr Europene Și Americane De Moda Sălbatic Culoare Solidă Saci De Plajă

Produs nou

1 Produse

In stoc

117.93lei

Distribuiti

Informatii

Compania noastra se fabrica direct, puteți procesul de ambalare rapid, oferim, de asemenea, direct de lenjerie de corp, vă rugăm să nu vă faceți griji despre inventar produs, ne vom concentra pe servicii de dropshipping fornecedores

descriere produs:

1 material: Lenjerie de pat

2 dimensiune: afișare a imaginii

3 funcții: geantă de umăr, geantă de mână

sfat:

1 produs poate fi scufundat în apă pentru curățare

2 Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de comentarii

Imaginea produsului detalii:

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizualizarea produselor noastre :)

De Transport Maritim Și De Urmărire

Am expediat în întreaga Lume.

Toate comenzile sunt prelucrate și expediate în Termen de 2 zile lucrătoare.Numărul de urmărire va fi trimis după prelucrare.

Pentru comenzi mai mici de 2KG, comenzile vor fi expediate prin China Post Obișnuit Pachet Mic (15-60 zile), China Post Air Mail (10-38 zile).Pentru o zonă de la distanță, poate dura mai mult.

Pentru comenzi de mai mult de 2 KG, comenzile vor fi livrate prin DHL, FEDEX, EMS pentru țări NU sunt în zonă de la distanță, durează 5-7 zile.Dacă adresa este de zonă de la distanță, puteți alege să plătească un cost suplimentar pentru a merge DHL, FEDEX, EMS, sau le putem trimite în 2 pachete.

Restituire & Politica De Returnare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Dacă doriți să se întoarcă achiziția dvs., vă rugăm să expediați elementul(s) înapoi la noi si va vom returna prețul de achiziție inițial.Toate retururile trebuie să includă toate elementele originale nedeteriorate, în re-stare vandabile, toate originale de ambalare, inclusiv manuale, garantie forme, etc. Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile.

Taxe vamale

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale de import fiscale.

Feedback-ul

Clienților de servicii este întotdeauna prioritatea noastră.Vom face noastre tot posibilul pentru a oferi un serviciu bun client astfel încât să putem obține cel mai mare rating.Ne-ar aprecia dacă ați putea să ne dea un rating de 5 stele.

Dacă aveți orice probleme cu produsul achiziționat, pls contactati-ne si va vom face noastre cele mai bune pentru a obține problemă rezolvată.Pls asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Wersquod ca pentru a avea o oportunitate de a avea grijă de orice inconvenient cauzat de tine.Vă mulțumesc!

Etichete: elefant perete, casual carouri geantă de umăr, pline de culoare, în carouri geantă de umăr, geanta carouri, uniunea sovietică, sac de box, geanta ghiozdan, koala colier, sac de sticlă, cadru geantă de mână.

Fisa tehnica

Attributes4 Potrivit pentru mai multe ocazii
Interior Interior Slot Buzunar
Attributes1 geantă de umăr
Tipuri de saci Top-Saci Mâner
Attributes3 4 Culori Disponibile
Material Principal Lenjerie de pat
Model Tip cu dungi
Gen FEMEI
Materiale De Captuseala Poliester
Tip De Element Genți de mână
Exterior NICI unul
Stil Casual
Forma Ghiozdane
Origine NC(de Origine)
Numărul de Mânere/Curele Două
Attributes2 geantă de mână
Tip De Închidere fermoar
Duritate MOALE
Decor Lanțuri
Numărul De Model A007
Ocazie Versatil
Nume De Brand SAFEBET
Genți De Mână De Tip Totes
Attributes5 Stil European și American

Recenzii

Scrie o recenzie

2019 Casual Femei Capacitate Mare Geantă De Mână Carouri Pânză Geantă De Umăr Europene Și Americane De Moda Sălbatic Culoare Solidă Saci De Plajă

2019 Casual Femei Capacitate Mare Geantă De Mână Carouri Pânză Geantă De Umăr Europene Și Americane De Moda Sălbatic Culoare Solidă Saci De Plajă

Produse similare: