Aburi de Indreptat Parul Ceramica cu Vapori de Bigudiu de Păr Salon de păr Apartament Fier de Îndreptare a Părului de Fier Bigudiu Ondulator de Par Instrument de Styling

Produs nou

1 Produse

In stoc

111.99lei

-49%

219.59lei

Distribuiti

Informatii

Bine Ati Venit Dropshipping 1. Nu promiton, nu logo-ul în pachetul 2. Suport vrac CSV ordine și shopify sub-cont va Rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii. 450F Ceramice Vapori de Îndreptat Părul Caracteristici: · 2 steam setările de vapori-explozie de par de necrezut cu strălucire și catifelare · 6 temperatura-setările de blocare a oferi un finisaj perfect pentru tipul tau de par · se Încălzește la temperaturi de Keratina-ideal 450 F/230 C temperatura max swift · PTC de încălzire instantanee de căldură-up, safty · plăci Plutitoare pentru o mai bună îndreptare a părului · Dimensiuni de plăci de încălzire: 112*32 mm · Lungime de fier plat: 30cm · Automată a temperaturii sistem de blocare pentru coerente de căldură în timpul utilizării · Ventilat Turmalina-placi Ceramice infuzat cu părul terapeutice Ulei de argan · Elegant și funcțional 9' arde-rezistent cordon textil · 360 degeree cordon rotativ previne încurcarea și te ține în mișcare Funcția: 1. Salon de Calitate, Indreptarea cu Aburi Funcția Bucura de un lustruit salon termina la domiciliu cu această calitate profesională fier plat.Proiectat cu 1 inch, plăci ceramice, fier atinge mare, în concordanță căldură care reduce electrizarea și daune ca se îndreaptă părul.Aplicarea tehnologie cu abur, cu ulei de argan sau de apă pune în rezervor pe apartament fier de călcat, parul poate fi protejat bine în timpul indreptarea parului. 2. Turmalina Ceramice Tehnologie pentru Rezultate Netede de Înaltă calitate turmalina placi ceramice pentru o buturugă-gratuit aluneca si mai mult, chiar și încălzire decât tradiționale de fier plat întinderea.Plutitoare de proiectare a plăcii asigură părul tău rămâne în contact cu căldura, care rezultă în mai rapid styling și netedă, păr sănătos.Un salon-lungime cablu de pivotare oferă o mai mare flexibilitate styling. 3. Convenabil LED de Afișare a Temperaturii Sida Styling Monitor apartament fier de temperatura pe ușor de citit afișaj LED. 4. Caldura reglabila Indrepta parul cu căldură de până la 450 de grade Celsius.Controale Simple, două butoane vă permit pentru a crește și reduce căldura la nivelul dorit.Temperatura modul de blocare previne supraîncălzirea și păstrează setarea sigur ca ai stil.Pentru foarte fin, fragil, deteriorat părul, utilizați 300-375°F.

Pentru normală, ușor pentru a indrepta parul, folosesc 375-410°F.

Și pentru gros, dificil de a îndrepta părul, utilizați 410-450 °F .

5. Profesionale MCH încălzire, Căldura rapid Cu o încălzire rapidă, veți fi gata să stil în cel mai scurt timp.O balama de blocare vă permite să păstrați fier în poziția de blocare pentru o depozitare mai usoara Cum să utilizați:

1. Conectați dispozitivul.

2. Apăsați butonul "POWER" pentru a porni aparatul.

3. Controlul temperaturii: apăsați butonul "+" pentru a crește placă de încălzire nivel, fiecare apăsați temp urca un nivel.Apăsați tasta "-" pentru a reduce placa de încălzire nivel, fiecare apăsați temp merge în jos cu un nivel.

4. Apăsați din nou butonul "POWER" pentru a opri aparatul.

5. Automat de siguranță de închidere după o oră fără operații, apoi albastru statutul de PUTERE este aprins.

6. Încălzire indicator luminos: atunci când conectați dispozitivul, LED-ul clipește de la nivelul 1 la nivelul-6. LED-ul nu mai luminează intermitent atunci când anumite încălzire intensitate este ales.

7. Aburul butonul de control este de la partea de jos a dispozitivului, puteți folosi acest buton pentru a ajusta doza de abur de pulverizare.

Sfaturi:

1. Vă rugăm să țineți aparatul pe bună dreptate, nu atingeți plăcile de încălzire atunci când se utilizează pentru siguranța ta preocupare.

2. Vă rugăm să umple camera de apă cu apă curată și comutator de abur de pulverizare pe butonul, apoi ori în sus și în jos plăci de 5--6 ori, apoi de aburi va începe pulverizare.

3. Pune un vârf de cuțit de păr între cele două plăci, apăsați cele două plăci pentru a strânge, apoi ușor și încet pentru a indrepta sau curba de păr.

4. Vă rugăm să nu uitați să vă opriți și deconectați aparatul.Lasa plăci de încălzire se răcească înainte de a pune-l deoparte.

Atenție:

1.Nu atingeți plăcile de încălzire direct în timpul utilizării

2.Nu curățați acest aparat cu apa.

3.Materiale inflamabile este interzis să contactați reșou atunci când se utilizează.

4.Lăsați aparatul să plăcile se răcească înainte de a-l depozita.

5.Copiii sunt interzise de a utiliza acest dispozitiv.

- Dacă doriți să cumpere mai multe elemente în magazinul nostru, puteți să adăugați-le pe toate la coș în primul rând, apoi face de plată împreună. - Comenzile vor fi anulate în cazul în care plata nu a fost primită în termen de 20 de zile de la cumpărare. - Dacă doriți să faceți o comandă mare, contactați-ne pentru a obține un preț en-gros, noi va oferim un discount bun.

Etichete: ios ondulator, aut bigudiu de păr, oamenii turmalina, ondulatorul de par, legăturile animale de companie, airwrap dyson, moneda bitcoin, instrumente instrumente de putere, Remington 870, barbi tricou.

Fisa tehnica

Element nume 8 Ceramica De Vapori De Fier
Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare Rotativ la 360°
Durata de viață a placă termică/bar 20.000-50.000 de ori
Controler De Temperatura Digital
Numele Elementului 2 Abur De Fier Plat
Numele Elementului 1 Ceramica De Vapori Fier De Călcat Cu Abur
Plug standard American
Diametru de conductor termic 21-30 mm
Termostat De Reglare Segmente Altele
Aplicabile păr Uscat
Max. temperatura 230°C
Origine NC(de Origine)
Nume Produs 6 perie de indreptat parul
Nume De Brand Beauty Star
Numărul De Model SC347
Min. temperatura 140 °C
Sursa De Alimentare electric
Numele Elementului 5 îndreptat părul pieptene
Optim timpul de styling 1-2 min.
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Nume produs 9 ABURI DE INDREPTAT PARUL
Numele elementului 7 Fier De Călcat Cu Abur
Numele Elementului 4 Vapori Fier De Călcat Cu Abur
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Material animale de companie
Putere 60W-100W
Dimensiuni Placă De Încălzire 110x30mm
Materiale de termoizolare placă/bar Turmalina ceramice
Tip De Element Fier
Numele Elementului 3 îndreptat părul fier
Certificare ce

Recenzii

Scrie o recenzie

Aburi de Indreptat Parul Ceramica cu Vapori de Bigudiu de Păr Salon de păr Apartament Fier de Îndreptare a Părului de Fier Bigudiu Ondulator de Par Instrument de Styling

Aburi de Indreptat Parul Ceramica cu Vapori de Bigudiu de Păr Salon de păr Apartament Fier de Îndreptare a Părului de Fier Bigudiu Ondulator de Par Instrument de Styling

Produse similare: