Deblocat Apple iPhone 8 Plus 5.5 inch Fata ID-ul NFC ROM 64GB/256GB Smartphone A11 Hexa-core Apple Pay

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 534.13lei

-34%

2 360.20lei

Distribuiti

Informatii

1.Telefonul are multi-limbaj interior,dacă nu sunteți sigur Dacă telefonul a țării este limba,contactați-ne înainte de a plasa comanda sau spune-ne ce limba ai nevoie in oured. 2.Memoria internă va fi mai mică decât caietul de sarcini, deoarece o parte din acesta va fi ocupat de built-in de sistem și aplicații.De exemplu, ROM-ul este de 32GB, dar numai 30~31GB poate fi folosit, este normal. 3.Vom testa funcția de telefon poate lucra în mod normal înainte de expediere.Nu vom accepta nici o dispută cu motivul pentru care telefonul nu este nou sau un produs fals. 4.Vă rugăm să verificați dacă rețeaua funcționează cu operatorul de transport dumneavoastră.Noi nu sunt responsabil daca nu merge cu operatorul dvs. după ce-l primească.Verifica țara dumneavoastră de rețea form:www.willmyphonework.net 5.Accesorii pentru toate folosite sau recondiționate de telefon nu va fi original.Orice litigiu pentru "Fals accesorii" nu vor fi acceptate, și nici o restituire va fi făcută pentru acest tip de situație. 6.Vă rugăm să ne anunțați în primul rând, dacă nu există nici o problemă pe telefon.Orice demontare sau de repararea, nici de către cumpărător și nici repararea magazin fără permisiunea noastră va fi considerat ca om-a făcut o problema, nu acceptăm orice litigiu sau de restituire din cauza acestui tip de situație. 7.Folosite sau recondiționate telefoane NU are suport rezistent la apa.Orice litigiu din cauza la funcția de rezistent la apa de testare vor fi considerate ca om-a făcut problemă, și nu vom accepta orice diferend sau orice rambursare datorată pentru acest tip de situație. 8.Toate iphone-urile pot fi actualizate în mod normal, dar vă rugăm să asigurați-vă că pentru a face că, prin conectarea la calculator.În caz contrar, acesta poate fi un eșec din cauza la baterie scăzută sau WiFi stabilitate, iar telefonul nu va fi activată după care.Libera de garanție, de asemenea, va fi invalid.

Pachetul Inclus: 1*iPhone 1*Căști cu Linghting 1*Cablu de Încărcare și 1*adaptor de 4 Cadou Gratuit 1*Telefon Caz Clar 1*Cască Bluetooth 1*Temperat film 1*Cablu de Încărcare wireless

Am de vânzare Un Grad!!!

1.Metoda noastra de transport este www.primaria-urzicuta.ro standard de transport(www.primaria-urzicuta.ro Standard de transport este un serviciu logistic oferit de Alibaba furnizor de logistică "CaiNiao".Acest shrives acoperă transportul de la China la nivel mondial.coletul va fi livrat de către companiile de transport Singapore post,spaniolă post etc. Compania de transport maritim este ales de către sistem, nu putem alege compania de transport maritim) 2.DHL:pentru unele țări, sunt rapid de transport maritim de a alege,DHL sau TNT,te Rog remarcat faptul că pentru DHL,Un oraș va fi o zonă de la distanță pentru compania DHL,la Distanță de Oraș trebuie să plătească 40$ plus costul de transport maritim.Despre http://dct.dhl.com/input.jsp?langldcn&originCCld 3.Te rog deschide coletul la posta ofițer de prezența lui,Dacă coletul deteriorat sau gol(furate),vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial,mai ales solicitării de hârtie.și să ia o completă despachetarea video și video de greutate pentru tot.Tot transportul poate declanșa fiscale personalizate, iar cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele și vămuirea mărfurilor,vă rugăm să remarcat!

Vanzatorul ofera 6 luni garantie pentru toate produsele, cu excepția accesorii,în Cazul în care cumpărătorul să ne dea 5 stele feedback-ul după ce a primit pacel,vânzătorul va Furniza informații suplimentare 2 luni garanție ca apprecitation.Garantia Produselor va fi nevalidă dacă cumpărătorul reparați sau dezasamblați fără vânzător de acord,vă Rugăm să arată la vânzător video clare, inclusiv numărul imei dacă aveți după-serviciu de Probleme,multumesc.

Etichete: infinix hot 8, iphone 5 tote, fata id-ul de reparații, oneplus 8t pro, iphone 8 nului smartphone, ip68, iphon 12 pro max, caz iphone8, caz iphonex, legenda zeldei carduri nfc.

Fisa tehnica

3.5 mm pentru Căști Port No
Tip Baterie Nu Detașabilă
ROM 64G
Tehnologia Biometrice De Recunoaștere A Feței
NFC Da
Rezoluție De Afișare 1920x1080
Design BAR
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Dimensiunea de afișare gama Compact (5.5-5.99")
Deblocare Telefoane Da
SIM Card de Cantitate 1 SIM Card
Camera Frontală Cantitate 1
Data De Lansare 2017
Capacitatea Bateriei Gama 3000 mAh
Transmisie Wi-Fi Standard 802.11 ac
Camera Din Spate Pixel 12MP
Dimensiunea De Afișare 5.5
încărcare fără fir No
Încărcare Rapidă Că nu mă sprijiniți
Versiune Bluetooth 5.0
Nume De Brand DOOV
Material ecran LCD
Interfață De Încărcare Tip Linghting
Fata Pixel Aparat De Fotografiat 7MP
PROCESOR Model APPLE
Tip Telefon Telefoanele Inteligente
RAM 3G
Înregistrare Video la rezoluție FullHD (1080p) la 30 fps
Origine NOI(de Origine)
Timp De Așteptare Până La 150 De Ore
Camera Din Spate Cantitatea 1
Capacitate baterie(mAh) 2658
Modelul Apple Apple A11 Bionic
Rata De Reîmprospătare A Ecranului 60Hz
Tip Ecran Ecran Complet
Stabilizare optică Da
Element Stare folosit
Display Proporții 16
Zoom Optic 2X
Celulare LTE
CPU Core Quantity Hexa Core
Sistemul De Operare ios
Limba Arabă

Recenzii

Scrie o recenzie

Deblocat Apple iPhone 8 Plus 5.5 inch Fata ID-ul NFC ROM 64GB/256GB Smartphone A11 Hexa-core Apple Pay

Deblocat Apple iPhone 8 Plus 5.5 inch Fata ID-ul NFC ROM 64GB/256GB Smartphone A11 Hexa-core Apple Pay

Produse similare: