BANNIROU Femei Haine de Acasă Pijamale Pentru femei Pijama Seturi 2 Piese Pijama Set De Vascoza Sleepwear Noapte de sex Feminin Costume 2021

Produs nou

1 Produse

In stoc

79.73lei

-51%

162.72lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la BANNIROU

-Sfat:Deoarece acest produs este fabricat din 100%Vascoza, se va micșora după spălare.Vă recomandăm să cumpere o dimensiune mai mare.

- Pachet:1* Set

- Material: 100% Vascoza

- 2 Bucata set de pijamale, inclu pijamale cu libertate V-neck maneca scurta , pantaloni lungi,femeile Astea de somn poartă set utilizați super moale respirabil pur satin, vă dau cel mai bun rochie de experiență.

- Piele-friendly, permeabilitate la aer și absorbant.Aceasta pijama seturi va tine tihnit in timp ce dormi la noapte, că e ultra netedă pe piele astfel încât vă puteți bucura de confort superior

- În îmbrăcăminte de noapte este mare pentru soția ta, fiica, prietenii apropiati sau prietena ca cadou de Craciun, cadou de ziua Recunoștinței, cadou de Ziua de nastere, anul Nou cadou, de Ziua Îndrăgostiților și cadou de Aniversare.

Despre Transport

- Livrare în termen de două zile.

- Timpul de expediere, de obicei, nevoie de aproximativ 12-30 de zile lucrătoare de www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim/China Post Aer Înregistrat Mail/ Singapore Post / ePacket.

- În cazul în care elementul nu este de ajuns, în timp, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul

- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.100% satisfacție este garantat.

- Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul.

- Vom răspunde la e-mailuri cât mai repede posibil,de obicei în termen de 24 de ore.

- Ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru toate de succes tranzacții finalizate.

Contactati-ne

- Înainte de a cumpăra sau După primirea acestui articol, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mi e-mail cu acest e-mail.Suntem dispuși să vă ajute.

- Dacă tu crezi că am făcut o treabă bună, vă rog să-mi feedback-ul pozitiv și 5 puncte.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne e-Mail!Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Multumesc si toate cele bune!

Despre BANNIROU

Despre Dimensiunea

Modelul Arată

Etichete: pijamale de mătase bol, pentru acasă, pijama femei, pizama xs, set pentru femei, pijama femei, xiyanike femeie, moare mult, 2 bucata set pearl femei, sleepwear.

Fisa tehnica

Tip De Element Pijamale
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Numele femei seturi de pijamale
Dropshipping Da
Model Tip Print
Gât V-Neck
Dimensiune S M L
Lungime maneca(cm) Scurt
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Compoziția Materialului 100% vascoza
Lungime Full Length
Elasticitatea No
Nume De Brand BANNIROU
Grosime Subțire
Numărul De Model YS-D1708
Guler V-Neck
Material Vascoza
En-gros Da
Sezon primavara toamna
Cantitatea 1 set (Topuri și Pantaloni)

Recenzii

Scrie o recenzie

BANNIROU Femei Haine de Acasă Pijamale Pentru femei Pijama Seturi 2 Piese Pijama Set De Vascoza Sleepwear Noapte de sex Feminin Costume 2021

BANNIROU Femei Haine de Acasă Pijamale Pentru femei Pijama Seturi 2 Piese Pijama Set De Vascoza Sleepwear Noapte de sex Feminin Costume 2021

Produse similare: