Desktop Decor Fort Kit de Construcție Cort Copii Cadou Construirea de Castele de Tuneluri Corturi Kit DIY 3D Joc de Constructii Casa de Cadou de Crăciun

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.73lei

-43%

85.51lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Construcție Fort Kit de Construcție: Include mai multe bețe și 36 de bile.Magia noastră de a face set vă permite copilul pentru a construi forturi de toate formele și mărimile! (Patura Nu Este Inclus.)

2、Stem Flexibil Distracție pentru Băieți și Fete: copilul Nostru final forturi constructor kituri este conceput pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și în sus, ei pot construi o peșteră, juca cort, rachete, casa, igloo, princess castle, tunel, cort, jucărie corturi, nava pirat, trebuie doar să adăugați o foaie de pat pentru a crea un loc de refugiu.

3、Ușor de a Construi si Durabil: a Făcut cu solid și plastic de premium, pur și simplu introduceți și răsuciți tije în bile, constructor conectați în câteva secunde și ușor de demontat, nu colaps structural.Vin cu un sac de depozitare, portabil pentru interior si activitati in aer liber.

4、Scânteie Creativitatea și Imaginația: Perfect jucarii creative pentru 2-3 sau mai mulți copii pentru a juca.Copiii lucrează împreună pentru a planifica și de a rezolva probleme, de a construi diferite structuri creative, Perfect jucarii educative cadouri pe ziua de naștere, de vacanță, de Crăciun, Halloween, anul nou!

5、Scânteie Creativitatea Și Imaginația: Perfect jucarii creative pentru 2-3 sau mai mulți copii pentru a juca.Copiii lucrează împreună pentru a planifica și de a rezolva probleme, de a construi diferite structuri creative, Perfect jucarii educative cadouri pe ziua de naștere, de vacanță, de Crăciun, Halloween, anul nou!

Caietul de sarcini:

Nume: Fort Kit De Construcție Cort

Greutate: aproximativ 600g

Dimensiune ambalare: 43*34*6cm/16.93*13.39*2.36 inch

Lista De Ambalare:

Cort Set*1

FAQ:

1.Poti face en-Gros și picătură de transport maritim Comanda?

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Și în mod normal nu vom pleca orice informații despre noi pe parcele.

2. Cum pentru a obține informații de urmărire?

Informațiile de urmărire va fi disponibil în 5-10 zile după ce acesta a fost expediat.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți probleme în urmărire informații.

3.ce se întâmplă dacă ai produse defecte sau care nu primiți produsul în termen de protecție de timp?

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele pe care le primi sau a nu primi , vă rugăm să ne contactați cât mai curând veți primi înainte de a deschide un litigiu.Noi vă va oferi o mai bună soluție.

Transport maritim și pachetul:

Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul :

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: birou de perete decor, elite99 kit, clădire mare kit, obd2 opel astra j, lemn desktop decor, castelul de basm, adult desktop decor, kit auto, lego blocare, nisip kit de construcție.

Fisa tehnica

Stil Modern
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Desktop Decor Fort Kit de Construcție Cort Copii Cadou Construirea de Castele de Tuneluri Corturi Kit DIY 3D Joc de Constructii Casa de Cadou de Crăciun

Desktop Decor Fort Kit de Construcție Cort Copii Cadou Construirea de Castele de Tuneluri Corturi Kit DIY 3D Joc de Constructii Casa de Cadou de Crăciun

Produse similare: