Azur Lane Dakimakura Partea Lui Yukikaze Fata Anime Îmbrățișează Corpul Perna Acoperi Caz

Produs nou

1 Produse

In stoc

142.38lei

Distribuiti

Informatii

Azur Lane Dakimakura partea lui yukikaze Fata Anime Îmbrățișează Corpul Perna Acoperi Caz Material:Piele de culoarea Piersicii / Moale de Plus / Buna Tricot / 2WAY

Dimensiune:59" * 20" (150cm * 50cm)

Model:Dublu-side cu Model(implicit)

Observații:

Vom accepta, de asemenea, personalizate pentru acum,vă rugăm să ne mesaj pentru mai multe informații .Nu se va percepe nicio taxă suplimentară.

În scopul de a lasa postasul pot contacta cu tine și livra coletul cu succes, vă rugăm să-mi dai numărul tău de telefon după ce ați cumpărat produsul.

Taxele vamale pot fi, de asemenea, necesare pentru transporturile internaționale de clienți; avem nici un control asupra acestor acuzații și nu poate prezice ceea ce ar putea fi.Este responsabilitatea clientului de a plăti orice taxe suplimentare pentru vămuire și a șterge pachetul de la vama.Contactați-Ne: Noi acordăm o mare importanță pentru client experiență de cumpărături ,dar nu putem controla mărfurile atunci când a fost trimis .

Cu toate acestea,ne promitem de fiecare client în cazul în care mărfurile au fost deteriorate sau pierdute în tranzit , ne va livra ei unul nou.

Acesta este cel mai bun am putea face.Vom aprecia dacă ați putea înțelege.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, Vom din toată inima la dispoziția dumneavoastră.

Etichete: azur lane pernă, azur banda de pernă, anzu pernă, azur lane caz, anime pernă kirito, misaki perna, azur lane perna, monstru fata enciclopedie, azur lane cosplay, azur lane dakimakura.

Fisa tehnica

Material Poliester / Bumbac
Utilizarea Acasă
Stil anime
model TIPĂRITE
Origine NC(de Origine)
Sugestiv Sexual No
Model Tip Desene animate
Caracteristică Non-Toxic
Clasa Clasa A
Nume De Brand OTAKUSKY
Technics Țesute
Tip Față de pernă

Recenzii

Scrie o recenzie

Azur Lane Dakimakura Partea Lui Yukikaze Fata Anime Îmbrățișează Corpul Perna Acoperi Caz

Azur Lane Dakimakura Partea Lui Yukikaze Fata Anime Îmbrățișează Corpul Perna Acoperi Caz

Produse similare: