18cm Mari Naturale Caraibe Calcit, Cristal Chakra terminator Puncte Pilon Lustruit de Vindecare de Pietre de Cuarț Turn Pentru Decor 1buc

Produs nou

1 Produse

In stoc

162.68lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs:

Caracteristică:

De Brand nou și de înaltă calitate

CANTITATE de: 1 buc

CULOARE: ca imagine

Dimensiune:180mm

Material: naturale cristal de cuarț

Tip:Cristal Natural De Piatra

De conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch,1CM=10mm

Verificați alte elemente mele !Dacă vă plac articolele mele, vă rugăm să rândul său, la pagina mea de start și faceți clic pe " follow ".Fi sigur de a-mi adăuga la favorite vânzător!

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare,

Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă Rugăm să înțelegeți.

3. Satisfactia clientului este importanta pentru noi.Suntem încântați să vă ajuta să rezolve orice problemă.Vă rugăm să comunice cu noi înainte de a ne lăsa un negativ/neutru feedback-ul.

Shoping Ghid:

Politica De Retur:

Oferim garanție de satisfacție de 100%.Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Te rog, lasă-mă să știu.rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.

Vă rugăm să Rețineți: nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la mine dacă nu e vina noastră.Sper că puteți înțelege asta.Feedback-Ul Si Contactati-Ne :

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să mă lase feedback-ul pozitiv, vă rugăm să se simtă confortabil, să mă lase să știu în primul rând.Eu vă va oferi o soluție bună.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

Etichete: chakra set, chakra stone, amythest, piatra natur, turmaline naturale crystal pyramid, calcit piatra, Cristal, perla verde calcit, rupt de cristal mare, CUARȚ.

Fisa tehnica

Dimensiune 180mm
Greutate about 580g
Material Piatra
Numele Colorate aura cuarț crystal tower
Stil fengshui ,reiki ,chakra
Caracteristică Regională China
Origine NC(de Origine)
Minerale Naturale caraibe cristale de cuarț specimen
Nume De Brand ACSDVOCATE
Tema Mascota

Recenzii

Scrie o recenzie

18cm Mari Naturale Caraibe Calcit, Cristal Chakra terminator Puncte Pilon Lustruit de Vindecare de Pietre de Cuarț Turn Pentru Decor 1buc

18cm Mari Naturale Caraibe Calcit, Cristal Chakra terminator Puncte Pilon Lustruit de Vindecare de Pietre de Cuarț Turn Pentru Decor 1buc

Produse similare: