Pomul Vieții Farmecul Original se Potrivesc Farmecul Brățară Argint 925 Șirag de mărgele Verde CZ Farmecul Șirag de mărgele de Luare de Bijuterii Berloque

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.30lei

-27%

28.19lei

Distribuiti

Informatii

1216197299684293 SUS NE $ 4.99 / US 4.99 DOLARI / NE $ 8.43 / NE $ 7,99 / US 4.99 DOLARI /

1. Nava prin China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus Sau alte logistica metode de alegerea ta

de obicei, nevoie de aproximativ 10-35 b usiness zile .

2. Am expediat în întreaga lume .Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de o zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

3. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim,în circumstanțe normale 10-35 zile lucrătoare(aproape 1 luna).Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net (Copiate în browser pentru a deschide)

1. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să urmați bun www.primaria-urzicuta.ro practică să ne contactați prin mesaj înainte de a părăsi orice feedback-ul.Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător.

2. Am răspuns mereu la www.primaria-urzicuta.ro mesaje în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați www.primaria-urzicuta.ro mesaj.am răspuns www.primaria-urzicuta.ro mesaj

3. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele.Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs.Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta.

1 .Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați prin www.primaria-urzicuta.ro mesaj ,Răspunde în termen de 24 de ore.

2. Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să ne dea www.primaria-urzicuta.ro mesaje mesaj înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, neutru, negativ, feedback-ul sau deschide orice dispută.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Etichete: mini led bec 10buc, onibus mcqueen cars, ceapa cutter holder, mini led lumina rece, onibus f călătorie jucărie, ceapa ceas de epocă, fată la modă dp, metal gear 125 alezaj, ceapa elicopter apple.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Articol Greutate 1.2g
Metale De Tip ARGINT
Numărul De Model AAA0817
Stil Se Potrivesc Brățară Cu Farmecele Argint 925 Original
Principala Piatră De Zircon
925 de argint margele farmece Margele pentru bijuterii diy face
Înălțime Element 925 Sterling Silver
Bijuterii Stil Berloque Argint 925
Element De Forma pomul vieții Farmec
Certificat De Tip A Treia Petrecere De Evaluare
Autentic 925 Feliuta Farmecul Margele
Nume De Brand FC

Recenzii

Scrie o recenzie

Pomul Vieții Farmecul Original se Potrivesc Farmecul Brățară Argint 925 Șirag de mărgele Verde CZ Farmecul Șirag de mărgele de Luare de Bijuterii Berloque

Pomul Vieții Farmecul Original se Potrivesc Farmecul Brățară Argint 925 Șirag de mărgele Verde CZ Farmecul Șirag de mărgele de Luare de Bijuterii Berloque

Produse similare: