1kw 180RPM fără miez Low RPM pornire viteza vântului Trei Faze PMG Generator cu Magnet Permanent

Produs nou

1 Produse

In stoc

3 877.16lei

Distribuiti

Informatii

1kw 180RPM fără miez Low RPM Trei Faze PMG Generator cu Magnet Permanent pentru Turbine Eoliene Verticale

1. PERSONAJUL Nostru fără miez PMG au un avantaj în Joasă turație nominală, pornire Redus viteza vântului, volum Mic, Mic de Energie, greutate redusa, structură Compactă,de Înaltă eficiență etc. 1. Fără miez , anhysteresis, slotless, au scăzut cuplu de pornire . 2.Nu pierderea de fier, au o eficiență ridicată 3.Adopta unic fără miez precizie de lichidare design tehnologie de precizie bobina de 4.Adopta pământuri rare magnet permanent , care este multipolar, adică diferența, densitate mare de putere și de ieșire de mare putere. 5.Viteză redusă directă de conducere, nu de cuplu fluctuațiile 6.Structura compacta, raport mare de putere la volumul 7.Nu pierderea de fier, valoare calorică scăzută,creștere a temperaturii mic de 8.Structură simplă, ușor de instalat 9.Fără perii structura, întreținere 2. GAMA DE APLICARE 0.5-2kw vertical axis wind turbine; generatoare benzina; generator hidroelectrice 3. FORMA DE DESEN

5. PARAMETRU DE PERFORMANȚĂ

Linie de producție de Generator de Vânt:

Aplicație: pentru Turbine Eoliene Verticale

1.În funcție de facilități avansate și ingineri cu experiență, vă putem asigura produse de înaltă calitate cu preț rezonabil.

pentru mai multe întrebări, pls lasati un mesaj pe www.primaria-urzicuta.ro sau contactati-ne prin intermediul Comerțului manager.

2.La serviciile noastre de vânzări, de asemenea, păstrați de urmărire și trimite un mesaj de la tine, atunci când nu există nici o întârziere în livrare.

3.Atunci când primiți pachetul, vă rugăm să deschideți ambalajul și verificați toate elementele de lucru sunt în stare bună înainte de a semna.Nu semna dacă elementele sunt rupte,și de a pune companie de livrare pentru a face o "daune certificat" în caz Contrar,nu vom oferi nici o garantie si rambursare.FAQ: Î: de Ce sunt prețurile atât de mici, încât sunt aceste produse de calitate și de brand nou?A: DA, platesti la PRET de FABRICA!Vindem brand nou produs direct de la fabrica din Asia.De aceea preturile noastre sunt foarte competitive.Pentru a menține controlul calității ,facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere.Toate produsele sunt 100% noi si verificate.Cumpărătorii internaționale---vă Rugăm să rețineți satisfactia Clientului este cel mai important pentru noi.Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback-ul sau deschide orice dispută.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic,vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Ambalare Si Livrare

Cutie de Carton și placaj sunt considerate pachet,aceasta, de asemenea, pot fi personalizate.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la costul de transport maritim, vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti.

începe

end

Etichete: mare generator cu magnet, generator de low rpm, set de sutură, generator pmg, asi vânt, golf pmg, generator eolian de, pmg, vântul generator de apă, genera magnet permanent.

Fisa tehnica

Numărul De Model PMG380-1KW/180RPM
Eficiența >85%
Tip Generator directă de conducere, 3 faze de curent ALTERNATIV de ieșire
Nominală roti 180rpm
Materialul Carcasei Aluminiu ( Aliaj )
Tensiune nominală 220vac
rotor Magnet Permanent tip (rotorul exterior)
Putere nominală 1kw
Tip Generator De Energie Eoliană
Material Ax OȚEL
Diametru 380 mm
stator fără miez

Recenzii

Scrie o recenzie

1kw 180RPM fără miez Low RPM pornire viteza vântului Trei Faze PMG Generator cu Magnet Permanent

1kw 180RPM fără miez Low RPM pornire viteza vântului Trei Faze PMG Generator cu Magnet Permanent

Produse similare: