Noi PRIETENI Tipărite Fals Două Piese Hoodies Femei Bărbați TV Show-voi Fi Acolo pentru Tine Tricou Casual Hip Hop Jacheta Haine

Produs nou

1 Produse

In stoc

53.70lei

-33%

81.36lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru, vă Rugăm să acorde o atenție pentru orice detalii privind produsul nostru înainte de a cumpăra.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea,vă Rugăm să ne anunțați greutatea și înălțimea dumneavoastră ect.Astfel încât să putem ajuta să alegeți dimensiunea corectă!

Cald prompt: 1).Este unisex stil,atât bărbații, cât și femeile pot purta!

2).Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

3).Vindem din ASIA DIMENSIUNE.Acesta este de aproximativ 1-2 dimensiuni mai MICI decât în SUA,marea BRITANIE,UA,UE dimensiune.Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de mărimea noastră formă.Toate dimensiunile trebuie măsurat personal și realitate încerca.Atunci când plasați comanda vă rugăm să trăiască mesajul cu greutatea (KG) și înălțime(CM) .Ne va ajuta să vă pentru a confirma dimensiunea.Vă mulțumesc!

Plata: 1. Ai putea folosi cardul de credit.WebMoney.TT de remitențe.Western Union.Qiwi wallet.Brazilia Boleto.SOFORT Banking să plătească. 2. Toate plățile efectuate prin card de credit trebuie să fie verificate de către www.primaria-urzicuta.ro, va dura 24 de ore. 3. Dacă alegeți Boleto de plată, de obicei durează până la 5 zile înainte de plata este de succes. 4. Mai devreme mijloacele de plată anterior expedierii!transport maritim: 1. Draga, ne va trimite articolele în 3-10 zile(zile lucrătoare), după ce plata este primită. 2. În general, vom trimite acest produs pentru tine de către Vânzător este metoda de transport maritim, în timp ce se va actualiza informațiile de urmărire în termen de 3-5 zile de la livrare, în mod normal, îl puteți urmări pe site-ul pentru detalii.După vânzarea de servicii: 1. Toate produsele noastre vor fi verificate unul câte unul înainte de a trimite. 2. Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să oferim informații detaliate în 7 zile împotriva primi, va Vom confirma problema și apoi oferă o mulțumit o soluție pentru tine.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $2 REDUCERE pentru urmatoarea comanda. 2. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: tote prieteni, moldes prieteni, legende prieteni, lama de jucărie, copaci prieteni, fi tu, parteneri prieteni, refractometru apă, sutien prieteni, lama fafnir.

Fisa tehnica

culoare Negru/Alb/Gri/Bleumarin/roz
Nume De Brand aikooki
Material Bumbac
Greutate 400
Stil Streetwear
Maneca Stil Regulat
Pentru sezonul Primavara,Toamna,Iarna
Cu glugă Da
Model Tip Print
Guler Cu glugă
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Tip Pulovere
Gen Costum Pentru Femei Barbati Unisex
Nume produs B Fals Două Piese Hanorac
Tesatura Tip Postav
Nume produs Un Maneca Lunga Pulover De Hanorace Jachete
pentru oameni Femei/Barbati/Baieti/Fete
Calitate De Înaltă Calitate
Numărul De Model JLJ-2888
Un Tip De Element Geaca Haina

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi PRIETENI Tipărite Fals Două Piese Hoodies Femei Bărbați TV Show-voi Fi Acolo pentru Tine Tricou Casual Hip Hop Jacheta Haine

Noi PRIETENI Tipărite Fals Două Piese Hoodies Femei Bărbați TV Show-voi Fi Acolo pentru Tine Tricou Casual Hip Hop Jacheta Haine

Produse similare: