SWDZM stras latină pantofi de dans jazz, salsa dans pantofi pentru femei plus dimensiune vals, samba polul salsa vara sandale cu toc înalt

Produs nou

1 Produse

In stoc

115.04lei

-47%

221.21lei

Distribuiti

Informatii

Corect metoda de măsurare: 1. Pregătiți o foaie de hârtie și o scară standard 2. Vă rugăm să pas pe plat hârtie albă cu picioarele tale și de a folosi stiloul să subliniez tocuri și degetele de la picioare 3. Dacă există o ușoară diferență între stânga și piciorul drept lungimi, unul mai mare ar trebui să fie standard de măsurare. 4. Datele măsurate ar trebui să fie aproximativ aceeași ca mărime obișnuită.Dacă există o abatere mare, metoda de măsurare este incorectă sau datele sunt incorecte.

Magazin: Suntem un profesionist de dans magazin de pantofi cu fabrica de vânzări directe.Avem mai mult de zece ani de experiență în producerea de pantofi de dans profesionist.Noi bun venit dvs. de cumpărare Dimensiune: achiziție homepage va afișa grafice de dimensiuni diferite țări, puteți alege pantofi de mărimea ta în funcție de țara ta sau piciorul tău lungime.Lățimea de pantofi este normal, poate că pantofii nu sunt potrivite pentru persoanele care sunt prea subțiri sau prea gras.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Noi vă va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil.Culoare: Vom arăta aici poze reale,dar poate avea variate diferență de culoare din cauza luminii și calculatoare diferite.Aceste fenomene sunt normale.Miros: din Cauza directă ambalaj după de producție, nu poate fi normal plastic / miros de lipici, puteți, după o scurtă ședere în aer liber, mirosul va dispărea.

Stimate client de obicei, la pachet sunt livrate de ePacket (transport gratuit), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 20 la 50 de zile .Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim metode,suntem furnizarea de repede logistica,DHL,EMS,FedEx.Ne așteaptă cu nerăbdare să vă servesc .

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea 5 puncte de mare lauda, vom continua să lucreze din greu pentru tine de a oferi servicii de calitate.dă-ne contactati pentru orice probleme pe care le-au întâlnit cu munca noastră sau produse.Apreciem mesajele de fiecare client și va încerca tot posibilul pentru a ajuta clienții noștri pentru orice întrebări.Sper că vom putea stabili o lungă perioadă de timp și stabil de cooperare.Vă dorim o viață fericită!

Etichete: leecab, montare pentru yi lite, polul de pantofi, coapsa cizme înalte yizhouli, sala de bal pantofi, rochie de moda de vara, 20 cm toc, mens pantofi de dans latino stras, xiaomi yi 4 k plus, De sex feminin sundress.

Fisa tehnica

6 CM toc cadou Fagure de miere o jumătate de curte pad
Pantof De Dans De Tip Sala De Bal/Latină Pantofi
Material De Sus Satin
7.5 CM si toc 9CM cadou Pahar de vin toc toc capac
Toc De Tip Pantofi Cu Toc
Nume De Brand SWDZM
Înălțime Toc Mare (3" și până)
toc
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Branț Material Bonded Piele
Decoratiuni Stras
Gen FEMEI
Tip De Închidere Dantelă-Up
Nivelul De Practică Profesionale
Numărul De Model 7011
Culoare
Dimensiuni
Pantof Sport Tip Pantofi De Dans
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material De Talpa Talpă Moale
Data De Lansare Spring2019
Numele Departamentului Adult
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

SWDZM stras latină pantofi de dans jazz, salsa dans pantofi pentru femei plus dimensiune vals, samba polul salsa vara sandale cu toc înalt

SWDZM stras latină pantofi de dans jazz, salsa dans pantofi pentru femei plus dimensiune vals, samba polul salsa vara sandale cu toc înalt

Produse similare: