10 X 1/4" 6,35 mm Mono Jack Plug Socket Pentru Chitara Electrica Diy Pedala de Piese de schimb

Produs nou

1 Produse

In stoc

58.98lei

Distribuiti

Informatii

1/4" 6,35 mm mono output Jack Plug Socket Pentru Chitara Electrica, Piese de schimb

Descriere: Perfect pentru chitare electrice & bass (mufa de Intrare), in original sau înlocuire de Materiale de:constructii Metalice pentru durabilitate( placat cu Nichel) se potrivește cu Ușurință într-chitare, basuri, plăci de perete, panouri rafturi Colegii cu standard de 1/4" prize (Chitara/Instrument de Cabluri) 1/4" (6,35 mm) Stereo de intrare/ieșire priză jack Culoare: silver Vine cu Chrome nut & șaibă pentru instalare

Pachet sunt incluse 10 x jack mono

1.Transport:

Ne va livra elementele în termen de 2 zile lucrătoare după ce a primit plata.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a ne oferi o corectă,precisă și detaliată a trimis adresa.

Notificare:

Bunurile vor fi expediate în zile lucrătoare, Și de livrare depinde de vreme ,regiune și hoilday, la sfârșit de săptămână excluse,

*China Post este lentă ,durează în mod normal 20-35 de zile lucrătoare ,**Brazilia și Federația rusă va fi loger ,1-3 luni va fi normal ,astfel încât este mai bine să alegeți Expres dacă ai nevoie de un element de urgență.

2.Se întoarce și Politica de Rambursare:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client putem mai bine.Cu toate acestea,se accepta returnarea produselor sau restituirea lor original condiție, fără nici un prejudiciu.Și cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.Înainte de a reveni,vă rugăm să ne anunțați .Multumesc!!!

3.Politica Feedback-Ul:

Dacă elementul(i) să ajungă în stare satisfăcătoare, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa feedback-ul pentru noi, sperăm să câștige de 5 stele feedback-ul pozitiv.

Satisfactia dumneavoastra este puterea noastră!

4.Garanție:

Elementul va fi testat înainte de expediere,va fi în stare bună,dacă există unele probleme cu articol,nu ezitați să ne contactați.Suntem Dedicati Clientilor Nostri prin Oferirea celor mai Bune servicii pentru Clienți, și Construirea unor Relații puternice cu Clienții noștri, așa că vă Rugăm să Cumpere cu Confindence.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne e-mail sau byTradeManager și să ne dea posibilitatea de a coopera cu tine!

Vă mulțumesc pentru atenție!

Etichete: pentru chitara nuci, consiliul pentru sistemul de pedale, robot kuka, diy pedala, telecaster kit de chitara, chitara electrica jack, energic mono x, cobre chitara piese, chitara pedala, bord pedala.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand landtone
Tip Efecte

Recenzii

Scrie o recenzie

10 X 1/4

10 X 1/4" 6,35 mm Mono Jack Plug Socket Pentru Chitara Electrica Diy Pedala de Piese de schimb

Produse similare: