Universal Locație Mucegai Pentru Samsung iPhone LCD Mijloc Rama Bezel Separate Regla Mucegai Piese de Schimb de TBK 268

Produs nou

1 Produse

In stoc

57.07lei

-10%

63.42lei

Distribuiti

Informatii

Universal Locație Mucegai Pentru Samsung iPhone LCD Mijloc Rama Bezel Separate Regla Mucegai Piese de Schimb de TBK 268 1,Acest mucegai Auxiliare lipire la exterior lentilă de sticlă pentru LCD, schimbul de ecran autocolante,și separarea mașini schimba explozive, dispozitivele cu ecran împreună cu utilizarea. 2,Mucegai procesul de proiectare va fi un pic mai mici (0,02 mm - 0,05 mm) este un fenomen normal. 3,atunci Când doar începutul pentru a utiliza va fi un pic mai bine,și de această dată, puteți folosi un cuțit de utilitate pentru a îndepărta o parte,dacă este prea mare atunci se pierde efectul de mucegai în sine, nu poate fi reparat.

Despre Livrare :

Vom nava ta a confirmat comanda în termen de 48 de ore (cu excepția Vacanță și de week-end ).

Dacă nu livrăm în termen de 48 de ore ,va vom contacta cat mai repede posibil și actualizare transport de zile pentru tine , vă Mulțumesc .

Despre Plata :

Acceptam plata prin Escrow !Doar nava la www.primaria-urzicuta.ro Adresa Numai , vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în www.primaria-urzicuta.ro este corect !Pentru cumpărător rus vă rugăm să lăsați numele Complet , Multumesc !

Feedback-ul :

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 1.Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele 3.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: hf3fa releu, iphone 12 pro ymj mucegai, j600f lcd cadru, fata rama mucegai, poziția mucegai iphone, iphone x mucegai, iphone xs mucegai, portabil extractor de fum, fondant cadru mucegai, matrite iphone.

Fisa tehnica

Piese Incluse 1
Cu Magnetic No
Numele Universal Locație Mucegai Pentru Samsung iPhone
Fearute LCD Mijloc Rama Bezel Separate Regla Mucegai
Cuvinte cheie Universal Locație Mucegai
Transport 3-5 zile lucrătoare după plata
Pachet În condiții de siguranță și puternic
Tip Piese de schimb de TBK 268
Material Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

Universal Locație Mucegai Pentru Samsung iPhone LCD Mijloc Rama Bezel Separate Regla Mucegai Piese de Schimb de TBK 268

Universal Locație Mucegai Pentru Samsung iPhone LCD Mijloc Rama Bezel Separate Regla Mucegai Piese de Schimb de TBK 268

Produse similare: