Unicorn Masă Florale Roz Rotund în Interiorul Unicorn Cutie muzicala cu Lumina Led-uri Unicorn Cadou de Ziua de nastere pentru Prietena Cadou de Fete

Produs nou

1 Produse

In stoc

46.29lei

-27%

64.27lei

Distribuiti

Informatii

O iluminare cutie muzicala cu un unicorn drăguț interior,lulls cei mici să doarmă,doar perfect pentru pna si inainte de culcare.

Caracteristici drăguț unicorn roz, cu baza din plastic.Baza este frumos decorat cu spuma de flori și flori uscate, comutatorul pornit/oprit este în partea de jos a bazei.

Dimensiuni: 4.8*2.4*6.7 inch.O dimensiune bun și frumos cadou fermecător pentru orice fetita.

Face o situare cu adevărat de grijuliu ziua de naștere,Crăciun,vacanță,copil de dus, botez sau orice cadou de ziua!Adăugarea unui prețioase atinge la orice grădiniță, arata foarte bine cu orice decor acasă schema.

Cadoul Perfect pentru Unicorn Colecționari și Iubitori!

ABERATIILE CROMATICE

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea poate reflecta culoarea reală a elementului, va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

En-GROS

Pentru en-gros, puteți să contactați cu noi, și ne va oferi cele mai bune reduceri sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

DUPĂ PLATĂ

Verifica adresa

Vă rugăm să verificați adresa dvs. dupa plata, ne va trimite ca adresa dvs. de ordine.Deci, asigurați-vă că acesta este corect.

Așteptați cu răbdare

Vă rugăm să așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp, și să contactați cu noi, astfel încât să putem ajuta să-l urmăriți.

RETUR SI SCHIMB

1. Toate produsele noastre sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. Ar trebui să găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați în a contacta echipa noastră de servicii clienți în termen de 7 zile de la primirea produsului.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.

3. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi sau de schimb.Toate declarațiile element nu trebuie să fie utilizate sau să arate vreun semn de deteriorare intenționată și ar trebui să fie în ambalajul lor original.( Cumpărătorii ar trebui să suporte transportul de marfă și înapoi, dacă nu Există nici o problemă de calitate în produs.)

FEEDBACK-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. 2. Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați din timp.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

Etichete: fermoar fata de om, card japonia anime, card holdet lemn, deținătorii de carduri cutie, finefill terapie, finetrip peugeot, card de holer femei, card de cuțit negru, card de locuințe s10.

Fisa tehnica

Numărul de Pc-uri 1 buc
Temă de partid unicorn consumabile partid Cutie muzicala cu Lumina Led-uri
Material Plastic
Ocazie De crăciun
model Desene animate de animale
Numărul De Model LPDJS02
FOLOSIT PENTRU cadou pentru fete/cadou pentru prietena/decoratiuni acasă
Setați Tipul No
culoare Roz
Tip de en-Gros No

Recenzii

Scrie o recenzie

Unicorn Masă Florale Roz Rotund în Interiorul Unicorn Cutie muzicala cu Lumina Led-uri Unicorn Cadou de Ziua de nastere pentru Prietena Cadou de Fete

Unicorn Masă Florale Roz Rotund în Interiorul Unicorn Cutie muzicala cu Lumina Led-uri Unicorn Cadou de Ziua de nastere pentru Prietena Cadou de Fete

Produse similare: