KZ ED9 ureche grele bass muzica telefon mobil căști febra HIFI zinc din aliaj de metal căști EDR1/ED2/ZS3

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.09lei

-38%

63.05lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

1.Nume produs: KZ ED9 În ureche Căști

2.Brand: KZ

3.Model:ED9

4.Căști tip: In-ear

5.Impedanta: 18Ω

6.Căști sensibilitate: 106dB/mW

7.Gama de frecventa: 7-46200Hz

8.Linia de Lungime: 120±5cm

9. Conectori:3.5 mm

10.Culoare: Negru,Argintiu

Notă: ED9 schimbă culoarea de cablu, iar materialul nu se schimba .Nou și pe stil vechi va fi trimis la întâmplare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă mulțumesc!

Politica de returnare: 1. În cazul în care produsul primit este unul incorect, vă rugăm să ia fotografii și să ne contactați în termen de 15 zile.Va vom trimite una corectă. 2. În cazul în care nu sunteți mulțumit cu produsul în timp ce acesta este în stare bună, vă rugăm să ne returnați în termen de 30 de zile, iar cumpărătorul plătește pentru retur taxele de transport maritim.Apoi Vom trimite unul nou sau să dea banii înapoi. 3. În cazul în care produsul primit erau defecte, vă rugăm să ne contactați în termen de 15 zile de la primirea comenzii, putem fie să-ți dau banii înapoi sau trimite un înlocuitor pentru tine.Livrare: 1. Elementele vor fi livrate la www.primaria-urzicuta.ro profil adresa, vă Rugăm să vă asigurați că adresa de livrare este complet și corect. 2. Comenzile sunt expediate în mod implicit prin China Post Air Mail.despre 10-40 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări și zone.Pentru îndepărtate țări, acesta va fi mult mai mult mai mult timp pentru a ajunge.Vă rugăm să înțelegeți! 3. Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback-ul, vom face tot posibilul să-l rezolve.Feedback: 1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2. Dacă aveți orice probleme cu privire la produsele noastre și servicii, vă rugăm să nu ezitați și nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți. 3. Plăcută la cumpărături !

Etichete: kz s2 pro, c pin kz, kz zst, ninja căști xiaomi, end set de cap, amplifi audio, kzz, earphon, telefon kz zsn pro x, kz zax.

Fisa tehnica

Numărul De Model KZ ED9
Suport Card De Memorie No
Sprijin APP No
Plug Diametru 3.5 mm
Sensibilitatea 120±5dBdB
Control Al Volumului No
Funcția Căști HiFi
Este wireless No
Suport Apt-x No
Tip Wireless NICI unul
Cu Microfon No
Comunicare Cu fir
Plug Type Am Îndoire
Buton De Control No
Stil In-Ear
Origine NC(de Origine)
Conectori 3.5 mm
Rezistent la apa No
Activă A Zgomotului De Fond No
Rezistenta 18ΩΩ
Lungimea Liniei 1.2 mm
Nume De Brand KZ
Vocalism Principiu Dinamic

Recenzii

Scrie o recenzie

KZ ED9 ureche grele bass muzica telefon mobil căști febra HIFI zinc din aliaj de metal căști EDR1/ED2/ZS3

KZ ED9 ureche grele bass muzica telefon mobil căști febra HIFI zinc din aliaj de metal căști EDR1/ED2/ZS3

Produse similare: