4 Pack Salopete Șorțuri cu 2 Buzunare Reglabile Bucătărie Bucătar-șef de Gătit Șorț pentru Femei si Barbati, Alb

Produs nou

1 Produse

In stoc

45.93lei

-15%

54.67lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

4 Pack Salopete Șorțuri cu 2 Buzunare Reglabile Bucătărie Bucătar-șef de Gătit Șorț pentru Femei si Barbati, Alb

Usoare Si Durabile.Realizate din fibre de poliester, care este un suport durabil lumină-greutate țesătură pânză.Elasticitatea material poliester este mai bună decât alte material pânză.

Ușor de curățat.Mașină de spălat, nu va fi ușor pentru a micșora sau a ridurilor după spălare cu apă, și această țesătură de poliester în mod natural se usuca mai repede după spălare cu apă.

Reglabil de proiectare.Reglabile curea de gât, două talie lung legături, ceea ce face universal pentru oricine să poarte.Twin buzunare in fata platformei.

Utilizări Multiple.Nu contează dacă ai gătit, grill-ul sau pictura in casa, ai putea avea nevoie de aceste pachet de două șorțuri.Potrivit pentru ambele bărbați și femei.De asemenea, poate fi folosit pentru proiecte de broderie, sn imprimare.

Acoperire mare.Salopete Sorturi sunt realizate pentru a se asigura că organismul dumneavoastră este acoperit de largă pentru a ține hainele de murdar.

Oil-proof, anti-pete, splash-proof

Acoperire largă, șorț lățime ajunge până la 27 de inci

Dacă vă petrece o mulțime de timp în bucătărie, ar trebui să poarte un șorț în timp ce de gătit pentru a proteja atât haine și piele.Dacă porți haine noi sau haine scumpe pentru a lucra sau de a găti, este recomandat să poarte un șorț pentru a proteja hainele.

Purta un șorț este, de asemenea, folosit pentru a ștergeți-vă mâinile pentru că atunci când lucrezi într-o bucătărie nu te duci din nou și din nou să se spele pe mâini.

Mai mulți oameni să poarte un șorț pentru a proteja la locul de muncă sau la domiciliu.

Upgrade material mai gros, mai rezistent.

Sortul nu este rezistent la apa, se poate preveni doar o mic & mică de scurgere și un splash.

culoare:alb

Material:Poliester

dimensiune:65*75cm

Conținutul Pachetului:

4 * Reglabil Șorțuri

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: șorț de bucătar, șorț de bumbac, șorț rezistent la apa, șorț de bucătar, șorț de lucru, șorț de bucătărie femeie, șorț de frizer, șorț de bucătărie, sort copii, șorț de bucătărie femei.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

4 Pack Salopete Șorțuri cu 2 Buzunare Reglabile Bucătărie Bucătar-șef de Gătit Șorț pentru Femei si Barbati, Alb

4 Pack Salopete Șorțuri cu 2 Buzunare Reglabile Bucătărie Bucătar-șef de Gătit Șorț pentru Femei si Barbati, Alb

Produse similare: