Pentru Oneplus 1 2 3 3T 5T 6 6M X Micro USB Port de Încărcare Încărcător Dock Conector Flex Cablu Panglică Oneplus Două Piese de schimb

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.23lei

-50%

32.46lei

Distribuiti

Informatii

Pentru Oneplus 2 Port Micro USB pentru Încărcare Încărcător Dock Conector Flex Cablu Panglică Pentru Oneplus Două Reparații Piese de schimb

Descriere:

*Originale piesa de schimb Pentru Oneplus 2 Port Micro USB pentru Încărcare Cablu Flex

*Toate piesele sunt 100% garantat pentru calitate si originale Pentru Oneplus 2

*Înlocuitor Perfect pentru stricate sau vechi piese originale

*Condiție: Fabrica noua de servicii Profesionale

*Înlocuiți pentru sparte, zgariate , deteriorate, inutilizabile, piese telefoane mobile & Accesorii Pentru Oneplus 2 perfect

Despre noi:

Ca telefon mobil utilizarea pe scară largă în toată lumea, piese de reparare telefon Mobil este o mare oportunitate de afaceri pentru toată lumea.Compania noastră furnizează produse de calitate superioară și fiecare telefon mobil de reparații piesele de care aveți nevoie.Ne vom concentra pe a oferi profesionale de telefon piese de schimb de peste 10 ani .Avem piese de schimb originale furnizate doar ca dvs. cerință.Noi va oferi cele mai bune produse pentru tine și de a ajuta afacerea dvs. mai bine și mai bine.

Noi vindem toate tipurile de accesorii de telefon mobil,inclusiv LCD, ecran tactil , lentile de sticla, carcasa, cablu flex ,și așa mai departe.

Notificare:

A:Acest lucru nu este un lucru usor pentru cineva care nu are abilitati tehnice cu Demontare sau Asamblare telefoane mobile, așa că doar a achiziționa acest element, dacă știi cum să instalezi sau cineva te poate ajuta.

B:Foarte recomanda instalarea profesionala.Vă rugăm să testați-l înainte de instalare , noi nu va fi responsabil pentru orice daune la tablete/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb.

Vă rugăm să verificați dacă versiunea dvs. de telefon mobil este la fel ca la flex cablul înainte de a face o comanda.Nu suntem responsabili pentru relatia pe care cauza de versiune.

Dacă aveți nevoie rapid și în condiții de siguranță de transport maritim, vă rugăm să alegeți expres transport ( DHL sau EMS ) de care ai nevoie.

Dacă alegeți DHL, EMS, etc., rezultă în local a tarifelor de către cumpărător responsabil pentru propria lor.

Vă rugăm să ne spuneți cât de mult valoarea pe care doriți să delare pe factura comercială .

Plata:

1)Înainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.

2)vă Rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comandă, dacă este posibil.

3)Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris în www.primaria-urzicuta.ro, daca vrei sa schimbi , doar observați-mă de ea.

Transport:

1)comanda Dvs. va fi procesată în 3 zile lucrătoare de la efectuarea plății.

2)Noi nu suntem responsabili pentru nici o intarziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei.

Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru.

3)După ce trimite,ca de obicei, China Post Air Mail și HongKong Post Air Mail va dura aproximativ 15-40 de zile pentru a ajunge;

EMS nevoie de 5-10 zile; Fedex 4-8 zile; DHL și UPS va dura 3-7 zile pentru a ajunge;

Dacă ordinul este timpul week-end,va dura 2 zile mai mult.Vă mulțumim pentru înțelegere.

4)Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitate.

5)a Căzut liber să ne contactați cu orice întrebări,vă vom oferi răspuns satisfăcător.

Nu supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou.

Vă Rugăm Să Rețineți:

Sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre,sperăm înțelegere dacă se întârzie.

Fiscale:

Nu suntem responsabili pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări .

ne face întotdeauna factură în valoare mai mică, astfel încât vămuire va fi mult mai ușor și mai rapid.

Dacă aveți nevoie de a scrie dedicat valoarea de pe factura comercială,vă rugăm să ne spuneți.

Garanție:

Dacă primiți un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

Suntem bucuroși să vă ajute cu restituire sau de schimb în termen de 5 zile de la primirea produsului, cu condiția ca toate ambalajele originale și accesoriile sunt în starea inițială.

Dacă preferați să se întoarcă înapoi bunurile pentru alte soluții, vă rugăm să ne contactați în avans.cumpărătorii sunt responsabili pentru se întoarce de transport maritim, costurile în orice circumstanțe.

Feedback-ul:

1,atunci Când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat.

Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.Multumesc

Etichete: oneplus x ecran, incarcator warp, dock sony, placa de baza oneplus, pistolet x-a împușcat, lcd oneplus 7t, oneplus 3t baterie, dock test, portul de încărcare nokia 7 plus, nexus 6 conector usb.

Fisa tehnica

Utilizarea Încărcare USB Dock
Nume De Brand eachway
QC A trecut
Tip USB Port de Încărcare Flex Pentru Oneplus2 Două
Design BAR
Certificare NICI unul
Test Testat Unul Câte Unul Înainte De Expediere
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Pentru Oneplus 2 / Două
Calitate Original nou
Compatibil Marca Pentru OnePlus
locul de origine Guangdong,China (Continentală)

Recenzii

Scrie o recenzie

Pentru Oneplus 1 2 3 3T 5T 6 6M X Micro USB Port de Încărcare Încărcător Dock Conector Flex Cablu Panglică Oneplus Două Piese de schimb

Pentru Oneplus 1 2 3 3T 5T 6 6M X Micro USB Port de Încărcare Încărcător Dock Conector Flex Cablu Panglică Oneplus Două Piese de schimb

Produse similare: