Automat Piston Telescopic de sex Masculin Masturbator de Rotație&Retractabil Voce Mașină de Sex Puternic Suge Vibratorul Sex Oral Jucărie pentru Bărbați

Produs nou

1 Produse

In stoc

236.51lei

-35%

369.53lei

Distribuiti

Informatii

NOTĂ:Pentru diferite loturi de producție,poate fi o mică diferență.vă rugăm să într-un fel prevala.IMPORTANT: Acest produs nu este rezistent la apa, nu folosesc toate în apă.Caracteristici: Vortex piston, 550 rotații/min, iluzia vagin entanglement, virtual piele feeliing, 6 scene de sex gemand; 200 de ori / minut automată telescopic, complet automat în sus și în jos nebunie 1 minut de 200 de ori cu piston, 40mm telescopic distanță; Complet automat rotativ de echitatie si disc de slefuire Pozitive și negative 2 tipuri de modul rotativ, 5 tipuri de viteza + 5 tipuri de frecvențe, formând 20 de tipuri de moduri de stimulare; Iluzia de patru-dimensional limba în patru-dimensional vagin canal.opt granulații la fund infierbantate glandul,multe straturi înconjoară și frecare penis; Furie vortex, rotație, piston, adânc înghiți trei-în-unul, șase tipuri de sex gemand

Garanție

1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi.Nu deschide disputa fără comunicare.

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni.

3. Dacă elementul este defect în 1 lună, vom umăr O CALE de transport de marfă trimite un înlocuitor, după ce a primit a se întoarce.Sau oferta de rambursare (nu include transportul) după ce vom primi elementul defect.

4. Dacă elementul este defect, după 2 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Ne va Repara pentru tine după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Ambalare & Livrare

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Transport prin China Post Air Mail, de obicei, nevoie de aproximativ 25-59 zile lucratoare ajunge.Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim EMS și plătească suplimentar costul de livrare (transport maritim timp de 3-9 zile lucrătoare).Și în cazul în care comanda ajunge la 2 KG, va vom trimite toate elementele ce trebuie bayed prin EMS/DHL .Este foarte rapid.Deci, bun venit la magazinul meu pentru a găsi elemente care vă place.

Feedback-ul

1. Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul.

3. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.

4. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru.

Etichete: oamenii pizde sex toy, leten, bj mașină, masturb bărbați, mens mastrubator, mașină motoare, oamenii piston, lcr, masina de sex piese de schimb, vibrator fuckmachine.

Fisa tehnica

rotație și telescopice 10*2=20 viteza
Obscene Imagine No
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Pachet Confidențialitate Ambalare
sex gemand scene 6 tipuri
Nume De Brand leten
Tip De Element Vibratoare
Material TPE
Tip Pune pe
Numărul De Model LTKBFJ1
Viteza de rotație 550 rot/min
Putere USB magnetic reîncărcabilă
Sugestiv Sexual No
Dimensiune As show

Recenzii

Scrie o recenzie

Automat Piston Telescopic de sex Masculin Masturbator de Rotație&Retractabil Voce Mașină de Sex Puternic Suge Vibratorul Sex Oral Jucărie pentru Bărbați

Automat Piston Telescopic de sex Masculin Masturbator de Rotație&Retractabil Voce Mașină de Sex Puternic Suge Vibratorul Sex Oral Jucărie pentru Bărbați

Produse similare: