Netic Tabla cu Stand pentru Desktop Dublă față-Verso Alb Bord Planificator Memento pentru Birou Școală 11 inchi X 7 inchi

Produs nou

1 Produse

In stoc

43.73lei

-32%

64.31lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } netic Tabla cu Stand pentru Desktop Dublă față-Verso Alb Bord Planificator Memento pentru Birou Școală 11inchi X 7 inchi 1.Acest mic tabla nu este prea mare sau prea mic, perfect pentru a sta pe un birou sau masă pe care să scrie și suficient de ușor pentru a transporta în jurul valorii de.

2.Acest netic bord alb este o modalitate foarte bună de a păstra ideile și memento-uri la îndemână, puteți folosi acest lucru se șterg masa de bord pentru a construi graficul de timp, scrie daily listă a face, sau de a folosi ca un mesaj de bord de familie pentru memento de zi cu zi.

3.În față-verso vă va oferi maximiza scris spațiu.Acesta vă permite să aveți două proiecte și de a fi capabil să se concentreze pe o singură listă la un moment dat.Perfect pentru a vă menține concentrat.

4.La netic bord alb are o suprafață netedă, plană suprafață de lucru, care face pentru o foarte buna scris experiență și va șterge cu ușurință.

5.Ar putea fi multe sarcini de muncă bord, termenul amintește de bord, pentru a face lista bord, message board, memo bord, copii uscat șterge șevalet, etc.

Din aliaj de aluminiu suport se poate roti cu 360 de grade, convenabil pentru a regla un unghi confortabil, și de a face bord se ridica în siguranță.

DEMENSIONS: Dimensiunea Perfectă pentru a seta de pe birou, masa sau blatul de a părăsi note, memento-uri și mesaje.

DUBLU PĂRȚI: Două părți pentru scris.Partea din spate este aceeași ca și față de suprafață pentru scris, de două ori zona, mai mult spațiu pentru a scrie cu performanțe excelente.

U-STAND: suport din Aluminiu.Curbe și netedă stand de cotitură colț, asigurați-vă că mâinile tale în condiții de siguranță, de asemenea, să păstreze în partea de sus masă în condiții de siguranță de la zgarieturi.

dimensiune:28*18cm

Material:aliaj de Aluminiu

culoare:alb

Conținutul Pachetului:

1 * netic Tabla

1 * netic Uscat pentru Marker

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: clar tablă, vintage planificator de bord, simplu flipchart bord, pe schela cheie, consiliul pentru nota, luciu de bord alb, alb pătrat gol artist canvas placa de lemn, magnet planificator, mini white board magnet, whiteboard.

Fisa tehnica

Stil Schele
Pliat No
Tabla Tip Se Șterg Tabla
Numărul De Model Noi
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Netic Tabla cu Stand pentru Desktop Dublă față-Verso Alb Bord Planificator Memento pentru Birou Școală 11 inchi X 7 inchi

Netic Tabla cu Stand pentru Desktop Dublă față-Verso Alb Bord Planificator Memento pentru Birou Școală 11 inchi X 7 inchi

Produse similare: