Keychron K8 E Wireless Bluetooth Tastatură Mecanică Keychron Optice Hot-swappable Comutator RGB lumina de Fundal Tastatură pentru Mac

Produs nou

1 Produse

In stoc

366.07lei

Distribuiti

Informatii

TENKEYLESS WIRELESS TASTATURĂ MECANICĂ

Proiectat pentru a maximiza productivitatea cu cele mai populare TKL layout.Hot-swappable opțiune Optice și Mecanice, switch-uri oferă libertatea de a personaliza cu ușurință experiența dumneavoastră de dactilografiere, fără lipire.

Caietul De Sarcini Și Caracteristici

Număr de Taste: 87 taste Versiune: Hot-swappable Switch-Uri: Keychron Optice Numărul de Taste Multimedia: 12 Material Cadru: ABS Keycap Material: ABS Layout: ANSI Backlit Tipuri: 18 Iluminare din spate: Reglabil 4-nivel RGB cu iluminare din spate Sistem: Windows/Android/Mac/iOS Baterie: 4000mAh baterie Reîncărcabilă li-polimer baterie BT Timpul de Lucru (cu iluminare din spate off): Pana la 240 ore (test de Laborator rezultatul poate varia în funcție de utilizarea efectivă) BT Timpul de Lucru (cu un Singur LED): Până la 68 ore (test de Laborator rezultatul poate varia în funcție de utilizarea efectivă) BT Timp de Lucru (RGB): Până la 72 de ore (test de Laborator rezultatul poate varia în funcție de utilizarea efectivă) Conexiune: Bluetooth și de Tip C, televiziune prin cablu Bluetooth versiune: 5.1 Numele Dispozitivului Bluetooth: Keychron K8 Sistem compatibil: macOS/Windows/

WIRELESS ȘI PRIN CABLU MODURI

Conectează-te cu până la 3 dispozitive prin Bluetooth și comuta între ele cu ușurință.Cu mare încredere și largă compatibilitate Broadcom Bluetooth 5.1 chipset, K8 cel mai bine este pentru a se potrivi acasă, la birou și jocuri de lumină folosi în timp ce conectarea cu smartphone-ul, laptop-ul și iPad.Ea are, de asemenea, modul prin cablu cu USB de Tip C conexiune.

POTRIVIT PENTRU TOATE DISPOZITIVELE

Compatibil atât pentru macOS și Windows.Keychron este una dintre puținele de pe piață care vine cu un Mac taste multimedia layout for Mac entuziaști.Pentru utilizatorii de Linux, am, de asemenea, au dedicat un grup de utilizatori pentru a ajuta cu experienta.

Comutator Optic

La Keychron Optice comutator permite jucatorilor sa joace la viteza warp de doar 0,2 ms liniare Red switch-uri / clicky switch-uri Albastre / tactile brown switch-uri și o durată de viață de longevitate de 100 de milioane de taste cu un neegalat tactil de reacție. *Keychron Optice de comutare este compatibila cu Keychron Optice comuta numai, nu sunt compatibile cu orice mx stil comutator mecanic

HOT-SWAPPABLE

Hot-swappable înseamnă a personaliza experiența dumneavoastră tastând fără lipire, doar pop-le în și s-a terminat.. *Ambele Keychron Optice și Gateron (Hot-swappable) keyboard tipuri de suport modificarea switch-uri.Priza de Gateron (Hot-swappable) este compatibil cu aproape toate MX stil 3pin și 5pin mecanic switch-uri de pe piață (inclusiv Gateron, Cires, Kailh, etc.).SMD-LED compatibil switch-uri sunt cele mai bune pentru a arăta iluminare.

PROIECTAT CU METICULOZITATE

Proiectat cu flexibilitate în minte, puteți accesa asistentul inteligent cu dedicat Siri sau Cortana cheie pe K8. Cele două reglabile în unghi picioare de cauciuc sunt mult îmbunătățite de productivitate.

TENKEYLESS LAYOUT

Tenkeyless layout este una dintre cele mai populare printre tastaturi mecanice.Acesta oferă acces convenabil la toate multimedia esențiale și taste funcționale pentru Mac și Windows într-o dimensiune compactă.

CEA MAI MARE BATERIE

K8 vine cu o baterie cu o capacitate de 4000mAh.K8 poate dura de până la 240 de ore de dactilografiere (cu ecranul oprit).

Etichete: pcb bord tastatură, Tastatura, hot swap pcb, keychron k2 husă, tastatura mecanismele, tastatura wireless, anepro, personalizat tastatură mecanică kit, keychron, tkl mecanice tastatura wireless.

Fisa tehnica

Axa Corpului De Brand Keychron Optice
Origine NC(de Origine)
Cerere Tableta
Tastatură Full Size No
Tastatură Standard 87 de Taste
Tip De Interfață Bluetooth/USB
Limba engleză
Pachet Da
Tip Fără Fir Bluetooth
Stil STANDARD
Numărul De Model K8E
Certificare CE
Nume De Brand keychron
Operațiunea Stil Mecanice
Suport Pentru Încheietura Mâinii No

Recenzii

Scrie o recenzie

Keychron K8 E Wireless Bluetooth Tastatură Mecanică Keychron Optice Hot-swappable Comutator RGB lumina de Fundal Tastatură pentru Mac

Keychron K8 E Wireless Bluetooth Tastatură Mecanică Keychron Optice Hot-swappable Comutator RGB lumina de Fundal Tastatură pentru Mac

Produse similare: