UE 86 Versiunea WIFI a Comuta RF433 Comutator de Lumină Inteligent Fără Fir Neutru Singur Foc de Viață Inteligentă Tuya Aplicație Funcționează Cu Alexa de Start Google

Produs nou

1 Produse

In stoc

30.83lei

-30%

44.67lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

2020 New Sosire Actualizat cu Mai Personalizate Puncte:

Update1:Nou modul de asociere cu WiFi+Bluetooth

Update2:lumina de Fundal ON/OFF optional

Update3:Releu de stare reglabil când curentul

Oferă mult mai mult confort și actualizări pentru stil de viață inteligentă, cu prețul neschimbat la fel ca înainte.

1.Fără fir neutru necesare;ușor de instalat, fără reconectare existente sârmă cu un singur fir direct de design;Unic geam panou se potriveste pentru diferite tipuri de stiluri de decorare si rezistenta la zgarieturi panou de sticlă oferă cel mai bun look pentru amestec cu orice design de perete.(Atenție:O capacitate este o necesitate pentru condiții normale de muncă, care este inclus in pachet.)

2.Diferă în caracteristici tradiționale din comună comutator,acest smart switch este capabil de a fi controlate prin diverse modalități singur, fără interferențe cu cea mai bună valoare, cum ar fi App de control,touch control,voice control și-a construit în RF433 frecvență permite pentru un alt control prin RF control de la distanță comutator cu codare 1527;(Notă:433 RF de la Distanță nu este inclus în pachet,vă rugăm să achiziționați separat.)

3. Reintroduceți caracteristici noi și modernizate în Viața Inteligentă Tuya Aplicație cum ar fi ON/OFF cu releu statut ca și amintiți-vă ultima stare atunci când alimentarea este oprită și lumina de fundal setarea comutatorului.Compatibil cu Alexa si Google acasă vă permite de a controla în mod liber dispozitivele conectate prin comandă vocală; a controla de la distanță dispozitive de pe telefonul inteligent prin intermediul Smart Life/Tuya App oriunde vă aflați.

4. Preia controlul deplin de aparate conectate cu cronometre, programe și numărătoarea inversă (1/5/30 de minute, 1 oră, etc.) cu aplicația; partaja cu familia și prietenii pentru un plus de confort.

5. Fără fir neutru este necesar și doar pentru 1 circuit cu sens unic;acceptă numai 2,4 G de rețea;o mult mai ușor modul de asociere pentru adăugarea dispozitiv cu WiFi și Bluetooth conectat

Caietul de sarcini:

Tensiune de lucru:200-240V AC

Sarcina de Putere:3-300W/gang(Notă:Dacă este folosit pentru LED sau bec de economisire a energiei,sarcina de putere ar trebui să fie mai mică decât 100W)

Tip Wireless:Wi-Fi 2.4 GHz

RF Frecventa: 433MHz.

RF Standard Cod: 1527

Culoare:Alb,Negru,Auriu

Pachetul Inclus:

1*comutator

1*condensator

2*șurub

1*Instrucțiuni

Note:

Comutatorul acceptă numai 2,4 G de rețea.dacă aveți connected5G de rețea, vă rugăm să deconectați rețeaua 5G în primul rând și conectați 2.4 G rețea.

Vă rugăm să consultați manualul pentru conectarea condensatorului

Nu depășească 4 lumini cu LED-uri in paralel pe L1!

Etichete: comutator tuya, comutator wifi, sârmă comutator de perete, wifi priza senzor de temperatură, fondul pentru petrecerea de ziua, tuya dimmer plug, unitate de control comutator, ușa tuya inteligent, moeshouse comutator, mi comutator.

Fisa tehnica

Este Dispozitiv Inteligent Da
Numărul De Model UE 86 Versiunea WIFI + RF433
Origine NC(de Origine)
RF Standard Cod
Tip Comutator APP de control
Culoare
Certificare CCC
Frecvență RF
Garanție NICI unul
Tensiune De Lucru
Sarcina De Putere

Recenzii

Scrie o recenzie

UE 86 Versiunea WIFI a Comuta RF433 Comutator de Lumină Inteligent Fără Fir Neutru Singur Foc de Viață Inteligentă Tuya Aplicație Funcționează Cu Alexa de Start Google

UE 86 Versiunea WIFI a Comuta RF433 Comutator de Lumină Inteligent Fără Fir Neutru Singur Foc de Viață Inteligentă Tuya Aplicație Funcționează Cu Alexa de Start Google

Produse similare: