VCA821 Modulul de Comandă de Tensiune Obține Amplificator Electronic Cursa Modulul Amplificator cu Câștig Programabil Autentice

Produs nou

1 Produse

In stoc

92.10lei

-15%

108.37lei

Distribuiti

Informatii

Repere:

La VCA821 câștig programabil, modul de amplificator vândute de magazinul nostru poate fi bun de lățime de bandă și pentru a obține gama.Consiliul utilizează FR4 substrat, și colaborează cu un număr mare de filtrare condensatori pentru o putere de procesare.Are semnal bun puritate și nivel scăzut de zgomot pe semnal.Noi oferim lot de procesare și de expediere de afaceri.

Parametri: [Nume]: VCA821 Câștig Programabil, Modul de Amplificator [Dimensiune]: 50mm * 50mm [Tensiune de Alimentare Gama]: ±5V Principalele caracteristici: 710MHz Mic Semnal de Bandă (G=+2V/V) 320MHz lățime de bandă 4vPP (G=+10V/V) Câștig planeitate de 0,1 dB la 135MHz 2500V/ne pendul rata > 40 dB Gama de Reglare Câștig Mare Precizie: 20dB ± 0,3 dB Mare curent de ieșire: ±90mA Pachetul include; module*1 PDF schematică*1: vă Rugăm să contactați serviciul clienți după cumpărare, vă vom trimite informațiile modulului la căsuța dvs. poștală.

Despre Elecdemo:

Elecdemonded în 2015 , Elecdemo este un bine-stabilit de companie de tehnologie care integrează aprovizionare , R & D , prodund vânzări , sprijinirea agenților , francize , personalizare și achizițiile în vrac .Ne-am angajat să prezinte clienților noștri cu cele mai bune electronice module funcționale produse la cel mai mic pret .Avem un design profesional și echipa de producție a providecustomer de servicii pentru a ajuta clienții noștri pentru a îmbunătăți considerabil eficiența de dezvoltare, să învețe și de cercetare.

Despre Transpirație:

1. Transport maritim la nivel mondial, (cu excepția unor țări APO/ FPO)

2. Taxele de Import: Taxele nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Taxele vamale sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3. Dacă pachetul nu este livrat în termen de 30 de zile.vă rugăm să ne contactați.Noi vă va ajuta să rezolve problema.

Despre Livrare:

1. Vom procesa comanda în timp după ce plata este confirmat.Din cauza diferenței de statutul de inventar și de timp, vom alege pentru a navei la primul depozit pentru livrare rapida.

2. Vom trimite doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

3.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, mai ales în preajma sărbătorilor.

Despre Garanție:

1. producătorii limitat warrantyon produs defect(excluzând elementele damagedand/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesoriul este susținută de o 3 luni garantie

2. Imaginea afișată este luată în timp real, dar din cauza diferite loturi de producție, cromatică poate fi diferit.Imaginea este doar pentru referință, și obiectul real este la cel final

3. Elementul defect trebuie să fie raportate și reurned în perioada de garanție(dacă este posibil,în ambalajul original

4. Dacă caracteristicile produsului nu corespund publicitate, vom suporta toate costurile de transport.

Despre Feedback-Ul:

1. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv, suntem foarte onorați să primiun generos evaluare reală și fotografii, th !!!!

2. Pentru orice produs de transport maritim sau probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu orleaving orice feedback-ul/feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema înainte de a sunt îndeplinite.

Se întoarce și Restituiri:

1. Ai 7 zile să contactați-ne și nu veți fi capabil să se întoarcă de la data primirii after30 zile.Dacă elementul a fost deținută de mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat usedand nu vă vom returna sau înlocui.fără nici o excepție!Costurile de returnare sunt theresponsibility de buver.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, trebuie să ne furnizați un shippingtracking număr.

3. Dacă există o întoarcere, vă rugăm să ne contactați în avans, vă vom ajuta să-l rezolve.Dacă nu poate besolved on-line, vom accepta returnare și rambursare pentru tine.

Etichete: v tub amplificator, hifi amplificator fet, amplificator de mare putere, upgrade tub amplificator, lepy hifi stereo, Radio 27mhz, accuphase, aiyima bord amplificator, riaa tub, reglabil vhf amplificator.

Fisa tehnica

Nume De Brand ElecDemo
Tip Accesoriu Extensia Bord
Compatibil cu VCA821

Recenzii

Scrie o recenzie

VCA821 Modulul de Comandă de Tensiune Obține Amplificator Electronic Cursa Modulul Amplificator cu Câștig Programabil Autentice

VCA821 Modulul de Comandă de Tensiune Obține Amplificator Electronic Cursa Modulul Amplificator cu Câștig Programabil Autentice

Produse similare: