Valoarea 4 buc 20M 65ft cat5 Cablu de Rețea Ethernet RJ45 Patch-uri în aer liber rezistent la apa Cablu LAN Fire Pentru CCTV, Camera IP POE Sistem

Produs nou

1 Produse

In stoc

157.83lei

Distribuiti

Informatii

1.De Brand nou și de înaltă calitate. 2.Cabluri Ethernet RJ45 sunt folosite pentru Camere IP si NVR Sistem. 3.Potrivit pentru 10Mbps/100Mbps/1000Mbps rețea 4.Cablurile plate a se potrivi cu ușurință între spații înguste îmbunătățirea aspectul de casa ta sau la birou, deoarece acestea sunt ușor să se ascundă.Aceste cabluri se potrivesc perfect sub covoare, ziduri, și chiar în spatele mobilei. 5. RJ45 Ethernet Cabluri Conector(i) 1 x RJ45 ( de sex masculin) Conector(i) (Cealaltă Parte) 1 x RJ45 ( de sex masculin) 6.Culoare : Negru 7.Lungime :20 M 8.Utilizare pentru:Camera IP/Camera POE IP/NVR Sistem/POE Sistem NVR 4 x RJ45 Ethernet Cabluri

Vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este de a verifica www.primaria-urzicuta.ro.

În prezent, aproape toate produsele din magazinul nostru sunt de transport gratuit.Articole care mai jos 2KG sunt expediate prin China Post Airmail ca default..Pentru DVR si sisteme de securitate, ne-am sprijini diferite logistica modul în diferite țări.Vă rugăm să verificați detaliile pe pagina de descriere a produsului.

De Urmărire Nr.vor fi furnizate în termen de 2 zile lucratoare de la expediere.

Cumparatorul este responsabil pentru Suplimentare COD taxe, TVA, Taxa de Brokeraj, Taxe de Import sau Taxe vamale și Impozite.Vă rugăm să Verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Cumparatorul este responsabil pentru Extinderea Zonelor Cost suplimentar dacă adresa este de la distanță.

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, este foarte depinde de curier de transport maritim și de obiceiurile locale.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

Garanție:

Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și examinare stricte înainte de a le expedia.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

Ne garantează că acest produs împotriva defectelor de fabricație și de material pentru o perioadă de 3 ani de la data achiziției inițiale.

Orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport suportate pentru a trimite produsele la centrul de reparații.Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.Orice costuri asociate cu montaj sau de îndepărtare a acestui produs de către un comerciant sau o altă persoană sau orice alte costuri asociate cu utilizarea acesteia sunt responsabilitatea utilizatorului final.Această garanție se aplică cumpărătorului original al produsului și nu este transferabil către terți.

Retur:

Element ar putea fi returnate pentru rambursare sau înlocuire în termen de 30 de zile de la data la care ați primi-o.Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original si include toate accesoriile.Original costurile de transport nu sunt rambursabile.

Înainte de a trimite înapoi orice elemente de returnare, vă rugăm să contactați cu noi pentru un Retur Marfa Autorizația (RMA).Orice produse returnate la vanzator, fara o RMA vor fi anulate, iar noi va fi trimis înapoi la cumpărător la lui/ei de cheltuieli.Clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

Întoarce numărul de urmărire va fi de ajutor pentru acest proces.

Sprijinul nostru tehnic se va ocupa cu reparat produse de la primirea retur colet.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice produs sau serviciu de probleme

Vă rugăm să ne Contactați prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro centrul de mesaje .Vă rugăm să ne e-mail prin intermediul așteptat articol sau cu articol număr Sau numărul de ordine, astfel încât să ne putem răspuns cu promptitudine.

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți satisfacted cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro centrul de mesaje înainte de a pleca de feedback negativ.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim o soluție adecvată.

Etichete: conector rj45, de sex feminin rj45 crimper, ethernet panou rezistent la apa, cablu ethernet în aer liber, injector poe, internet prin cablu online, poe rezistent la apa, cat6a cablu patch alb, RJ45, poe dahua.

Fisa tehnica

culoare negru
Cerere Camera IP / NVR Sistem
Nume De Brand HKIXDISTE
Garanție 2 Ani
Lungime 20m(65ft)
Numărul De Model HKI-RJ45NC-20M4
Rezistent la intemperii Da
Țara de Origine Shenzhen,China
Cablu Cablu Ethernet/ Net prin cablu/cablu Lan

Recenzii

Scrie o recenzie

Valoarea 4 buc 20M 65ft cat5 Cablu de Rețea Ethernet RJ45 Patch-uri în aer liber rezistent la apa Cablu LAN Fire Pentru CCTV, Camera IP POE Sistem

Valoarea 4 buc 20M 65ft cat5 Cablu de Rețea Ethernet RJ45 Patch-uri în aer liber rezistent la apa Cablu LAN Fire Pentru CCTV, Camera IP POE Sistem

Produse similare: