Volane Taie Femei, Pulovere Femei Dulce Maneca Lunga, Pulovere Topuri Casual Lady Slim Pulovere

Produs nou

1 Produse

In stoc

31.85lei

-4%

33.52lei

Distribuiti

Informatii

Detaliu Salut!Bine ati venit la magazinul nostru!Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!Material:Bumbac Amestec Culoare: Ca Imagine Dimensiune Bust Maneca Lungime S 80CM/31.49" 51CM/20.07" 62CM/24.40" M 84CM/33.07" 52CM/20.47" 64CM/25.19" L 88CM/34.64" 53CM/20.86" 66CM/25.98" XL 92CM/36.22" 54CM/21.25" 68CM/26.77" Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Pachetul Include:

1 x Moda Tricou

Politica De Transport Maritim De Plată Mathord Politica De Returnare Despre Feedback-Ul Politica De Transport Maritim

Metoda De Transport Maritim:

Produsele vor fi expediate prin China Post , Se va lua 15-25 zile lucrătoare de la data livrării.

Produsele vor fi expediate prin USPS pentru statele UNITE ale americii, Absolut în condiții de Siguranță!FIECARE PACHET AU NUMĂR DE URMĂRIRE .Va dura 7-12 zile lucrătoare de la data livrării.

Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express shipping, dar trebuie să plătească mai mulți bani pentru a exprima de transport maritim.Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda(Telefon necesitate pentru expres internațional de transport maritim, Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă Rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.) Plata Mathord

1. Plata PayPal acceptate numai.

2. Elementele vor fi livrate la eBay adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.

3. Plata trebuie să fie primite 4 zile după licitație s-a încheiat.Politica De Returnare

1. Satisfactia clientului este obiectivul.Credem că produsele noastre sunt atât de deosebite.Toate produsele sunt de calitate verificate.Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri.Suntem convinși că veți fi fericit cu Achiziția.

2. Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire, sau greșit produs livrat, vă rugăm să ne contactați imediat.Se întoarce acceptate în termen de 14 zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă, care nu sunt purtate sau modificat în orice fel cu atașat tag-uri & wrap.În caz contrar, înțelegerea finală.De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.

3. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri.Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.

4. Apreciem Feedback-ul Pozitiv, și va face același lucru în schimb.NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi.Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns.Despre Feedback-Ul

Când sunteți mulțumit cu noastre de produse și servicii, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

Dacă apare o problemă, contactați-ne imediat cu orice cerere de e-mail.Doar contactati-ne folosind "Cere vânzătorului o întrebare" link-ul de pe eBay.

Pe Aug-16-17 la 07:20:08 PDT, vânzător adăugat următoarele informații:

Etichete: 2020 Toamna, alăturați-vă o femeie pulover, noi casual femei maneca lunga pulover vrac, femei maneca pulover elan, sexy decolteu pulover, er pulovere, pulovere om, semn pulovere, femei vrac maneca pulover de culoare solidă, ornamentate femeie pulover.

Fisa tehnica

Model Tip Solid
Technics Computerul Tricotate
Gen FEMEI
Material Poliester
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Decor Volane
Numărul De Model Pulovere
Tip De Închidere NICI unul
Guler O-Gât
Stil dulce
Compoziția Materialului Bumbac
Grosime Subtiri (Vara)
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Trei Sferturi
Nume De Brand hirigin
Tip De Element Pulovere

Recenzii

Scrie o recenzie

Volane Taie Femei, Pulovere Femei Dulce Maneca Lunga, Pulovere Topuri Casual Lady Slim Pulovere

Volane Taie Femei, Pulovere Femei Dulce Maneca Lunga, Pulovere Topuri Casual Lady Slim Pulovere

Produse similare: