3.7 V litiu polimer baterie 5000mah405977-2P potrivit pentru putere mobil de încărcare a bateriei 806080

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.33lei

-45%

89.49lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc!Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine.Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer.Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigara Electronica Plat Cască Digital cu LED-uri și alte dispozitive electronice.

Three7V litiu polimer baterie 5000mah405977-2P potrivit pentru putere mobil de încărcare a bateriei 806080

405977*2 capacitate:5000mAh,dimensiunea reală:lung 78mm,lat:59mm, grosime: 8.0 mm, fără protecție circuit;

3.7 V litiu polimer baterie 5000mah405977-2P potrivit pentru putere mobil de încărcare a bateriei 806080

Model produs: 405977*2 putere Nominală: 5000 MAH (fără placă de protecție)

Dimensiune produs: grosime 8 MM Latime 60 MM Lungime 78 MM

Tensiune nominală: 3.7 V

Tensiune de încărcare: 4.2 V

Temperatură de încărcare: 0 grade C ~ 45 grade C

De descărcare de gestiune de temperatură: -20 grade C ~ +60 C

Temperatura de depozitare: -20 grade C ~ +35 ° C

Curent de încărcare: taxa standard: 0,5 C încărcare Rapidă: 1.0 C

Caietul De Sarcini Baterie Ghid :

Dimensiunea litiu polimer baterie este dimensiunea bateriei, de exemplu, tipul este 042030 sau 402030 Care este, grosimea bateriei este de 4mm Baterie latime 20mm Baterie lungimea de 30mm .Când rudele vand baterie, dimensiunea bateriei este ales în conformitate cu modelul original de baterie, iar unele dintre bateriile nu sunt stimulat, iar grosimea, lățimea și lungimea bateriei sunt folosite pentru a alege noua baterie.

răspunsul utilizare :

Putere mobil, de învățare masini, tablete, mașină de navigare, MP3, MP4, MP5 Card de boxe, mouse wireless, telefon mobil mei Display PSP Built-in baterie Noua putere periferică, computer, tabletă, mobil DVD baterie Notebook wireless, echipamente de monitorizare , echipamente Medicale și echipamente , Diverse instrumente și instrumente, LED-uri corpuri de iluminat, semne de circulație, aparate portabile, diverse DIY Instrumente și Aparate , detectoare de Metal, și alte digital baterie zone.

Caracteristici principale :

1. Diferite dimensiuni: Tipul și capacitatea de selecție , Puternic aplicabilitate

2. QA : Utilizați Un Electric de bază , de Mare capacitate , rezistența internă Scăzută

3. Performanță de stabilitate : ciclu Lung serviciu viață : Continuu de încărcare descărcare 500 de După cel de-al doilea timp, capacitatea bateriei nu este mai mică decât capacitatea nominală. 80%.

4. Memoryless efect: poate fi folosit în orice moment pentru încărcare și descărcare

Cinci Ridicat de securitate : circuit de Built-in de protecție placă , Ea are caracteristici, cum ar fi scurt-circuit, peste taxa, peste de descărcare de gestiune, de impact, vibrații, tricotare, temperatură ridicată și așa mai departe.

Aspecte care necesită o atenție deosebită :

Măsuri de precauție de funcționare a acumulatorului: interzice utilizarea de Noi obiecte pentru a atinge folie de aluminiu materiale de ambalare, de a interzice îndoirea top seal, interzice deschiderea sau distrugerea marginile îndoite, fragilitatea de ureche, și interdicția de a cădea.Pentru a ataca Îndoiți celulă, să interzică scurt-circuit sau invers pozitive și negative baterii în orice moment.

Alte elemente: pentru a preveni baterie de ambalare de la scurt-circuit, strict interzice demontarea bateriei, interzice strict bateria în foc, interzice strict bateria în lichid (cum ar fi apa, bea, suc, cafea), nu pentru a înlocui bateria în sine, utilizarea de baterii deteriorate.

Etichete: gratuit baterie de putere, am baterii, servis baterie, moovo baterie, data baterii, aura de putere a bateriei, aiqos baterie, ktm baterie cu litiu, ah baterie litiu, ts baterie cu litiu.

Fisa tehnica

Numărul De Model Baterie
Setați Tipul Numai Baterii
Pachet Da
Dimensiune Prismatic
Utilizarea Alte
Cantitatea 1BUC
Protecție pcb
Acumulator De Schimb Da
starea 100% Nou
Nume De Brand yorwats
locul de origine China
Servicii Magazin de garanție
Reîncărcabilă Da
Tip Li-polimer

Recenzii

Scrie o recenzie

3.7 V litiu polimer baterie 5000mah405977-2P potrivit pentru putere mobil de încărcare a bateriei 806080

3.7 V litiu polimer baterie 5000mah405977-2P potrivit pentru putere mobil de încărcare a bateriei 806080

Produse similare: