Nou, Original, pentru Lenovo ThinkPad T431S LCD cadrul frontal capacul Capac de Caz 04X0815

Produs nou

1 Produse

In stoc

101.70lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru.Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile și imagine de acest produs înainte de a licita, multumesc UITĂ-te Fotografie de Produs.

Starea

Original și Nou, nu oem

Se potrivesc T431S

Pachetul include: 1 buc

Ambalare: Plastic și spumă și cutii de carton

Verificați Fotografia sau FRU înainte de a cumpăra acest produs

Warrty 3 Luni

Livrare:

De obicei, vom livra coletul la adresa dvs., vă Rugăm să furnizați adresa completă, inclusiv numele complet și numărul de telefon de contact pentru produsul să fie livrat la tine cu succes.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Livrare Si Garantie:

Oferim 3 luni de întreținere.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.

Toate non-vânzător greșeală întoarce pentru rambursare vor fi supuse la 10% și re-stocare cost, cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Feedback-ul:

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: Femei Colanti, cinema rochii, câinele pantaloni scurți, slim topuri rezervor, s curba de fuste, Lumini De Stradă, tie dye parka, încălzirea tricouri, Pantaloni Drepte.

Fisa tehnica

Pachet Da
Numărul De Model T431S
Gen Unisex
Nume De Brand Lenovo
Tip Laptop Înlocuiți Capacul
Stil Laptop Cazuri

Recenzii

Scrie o recenzie

Nou, Original, pentru Lenovo ThinkPad T431S LCD cadrul frontal capacul Capac de Caz 04X0815

Nou, Original, pentru Lenovo ThinkPad T431S LCD cadrul frontal capacul Capac de Caz 04X0815

Produse similare: