5PCS Mătase Bujori Flori Artificiale pentru Decor Nunta Bujori Buchet de Flori Acasă Decor Petrecere de Flori False

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.19lei

-20%

20.26lei

Distribuiti

Informatii

5PCS Bujor Flori de Mătase pentru Decor Nunta Flori Artificiale Bujori Buchet de Flori False pentru Acasă Flori Decorative

Caietul de sarcini

- Culoare: așa Cum se arată în imagine.

- Material: flori de mătase+flori de plastic stem.

- Dimensiune: flori full lungime:27cm, plin diametru:19 cm,cap de floare diametru:5.5 cm

- Ambalare: un buchet de flori ( 5 ramură cu flori )

Caracteristici

- Se aplică pentru Casa sau Gradina Decor..

- DIY aranjament de flori.

- Aplicarea de vacanță: Nunta,Monther Zi,în ziua de Crăciun,ziua Îndrăgostiților, Ziua Recunostintei,Anul Nou ,Petrecere de Aniversare cadou și Așa mai departe.

Recomandat să Cumpere: 3 -5 buchet

Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?Alipay(escrow),Card de Credit sunt acceptate.dacă aveți cerere pe articole, contact cu noi sau de a face un mesaj de la comanda.Ne va livra produsele în termen de 3 zile dupa ce ai facut plata.(Vacanță cu excepția).Pls verificați cu atenție adresa de livrare și informații, astfel încât să puteți primi bine pe timp.

Ce este metoda de transport maritim ?www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport este nevoie de aproximativ 15-69 zile la cele mai multe din țară.puteți urmări coletul pe pagina de comanda.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este nevoie de aproximativ 20-90 de zile pentru cele mai multe din țară,nu poate fi urmarit atunci cand coletul a plecat din China.de asemenea, puteți alege DHL sau EMS, în mod normal, puteți obține în termen de 3-12days.foarte repede.

Încă nu a primit bunuri sau prejudiciile?Dacă nu vă place produsul.Dacă este deteriorat, atunci când ați primit, Dacă nu primesc comanda .Vă rugăm să contactați cu noi,putem slove întrebarea ta.Vă rugăm să nu deschizi disputa si da rău feedbac Feedback: 1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele). 2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune solutii, satisfactia Dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine.

Etichete: wisteria, frunze artificiale pentru decor, flori artificiale pansy, jungla frunze, balcon suport pentru flori, ghiveci de croșetat, spuma crescut de nunta, artificiale cactus suculent, artificiale palm, artificiale liliac.

Fisa tehnica

numele 6 flori artificiale bujor buchet
Numele flori artificiale bujor
numele 5 artificiale hortensii, bujori
nume 4 artificiale flori de bujor roz alb
Numărul De Model SF183142
Clasificarea Flori Artificiale
Tip Bujor
Material MĂTASE
numele 2 bujor artificiale flori de matase
numele 3 fals bujori
Ocazie Ziua îndrăgostiților
nume 1 mătase bujori
Nume De Brand sutonefeel
numele 7 flori artificiale china
Flori De Stil Buchet De Flori
Stil Flori

Recenzii

Scrie o recenzie

5PCS Mătase Bujori Flori Artificiale pentru Decor Nunta Bujori Buchet de Flori Acasă Decor Petrecere de Flori False

5PCS Mătase Bujori Flori Artificiale pentru Decor Nunta Bujori Buchet de Flori Acasă Decor Petrecere de Flori False

Produse similare: