2019 Mai Personalizat Iarna Ciclism benzi Cu Fleece

Produs nou

1 Produse

In stoc

38.65lei

Distribuiti

Informatii

Bine ați venit să ne contactați pentru a obține mai multe informații!Putem face propriul design personalizat:orice dimensiune,orice culoare ,orice logo-uri vă place, Vom oferi, de asemenea, toate echipa de ciclism costume de ceea ce puteți găsi.

Cum de a comanda: 1.Contactati-ne prin e-mail sau de pe www.primaria-urzicuta.ro direct.Spune-ne cerințele de proiectare 2.Alegeți stilul și dimensiunea și plătească. 3.Noi de design și de a revizui schema pana te satisface. 4.După ce confirmați design,vom produce pentru tine repede.Aceasta va dura aproximativ 5~7 zile. 5.Trimite produsele la tine.(expediere prin China post air mail,e-pachete,EMS,DHL)Dacă ai nevoie de elementele de repede, vă rugăm să alegeți transport rapid ca EMS sau DHL. 6.Experiență de echitatie și sper că ne poate da un feedback pozitiv. 7.După vânzarea de servicii,privește înainte la cooperarea viitoare cu tine.

Bine ați venit la design-vă propriul stil și să ne contactați pentru șablon.

Etichete: logo-ul personalizat cutter, bandană biciclete, manicotti ciclismo, dokitmilu ciclismo, Personalizat, Persoana, fleece imagine personalizat, cubrebotas ciclismo, logo-ul personalizat, bandană bicicleta.

Fisa tehnica

Tip Sport Ciclism
Dimensiune One Size
Material Poliester
Tip De Element Benzi
Nume De Brand CFDiseno

Recenzii

Scrie o recenzie

2019 Mai Personalizat Iarna Ciclism benzi Cu Fleece

2019 Mai Personalizat Iarna Ciclism benzi Cu Fleece

Produse similare: