La mulți ani Fundal Albastru și Coroana de Aur baietel Regală Prințul de Ziua Fondul Copilul Bhower Photophone Desert masa Decor de Masă

Produs nou

1 Produse

In stoc

38.65lei

-4%

40.68lei

Distribuiti

Informatii

La mulți ani Fundal Albastru și Coroana de Aur baietel Regală Prințul de Ziua Fondul Copilul Bhower Photophone Desert masa Decor de Masă

Legat de fotografie, fundal

10 USD / buc /lot 1 10 USD / buc /lot 1 10 USD / buc /lot 1 USD 8.4 / buc /lot 1 10 USD / buc /lot 1 30 USD / buc /lot 1 30 USD / buc /lot 1 10 USD / buc /lot 1 10 USD / buc /lot 1

Șansă Reală

Suntem un profesionist de fotografie fundal producător.Produsele noastre sunt vizate în principal la nou-născuți,copii, adulți,sarbatori,aniversari,nunti,etc.Ne străduim să oferim cea mai înaltă calitate, servicii excelente și incredibil cel mai mic pret pentru tine.Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să convo-ne și vom fi bucuroși să vă răspundă în 24 de ore.Oferim fundaluri de fotografie în mai multe opțiuni de materiale cu mii de stiluri de a alege de la.Citește mai jos pentru mai multe detalii privind fiecare dintre materialele pe care le oferim.Pânză de poliester este noastre cele mai recente și mai mare de calculator a pictat-rid gratuit fleece-ca tesatura, care este atât o mașină de spălat și uscător în condiții de siguranță.De curățare este ușor!Pune în mașină de spălat și uscător de pe un ciclu delicat să clătiți de orice murdărie suplimentară s-ar putea obține pe ele.Potrivit pentru: Fotografie de fundal, fundal etapa, petrecere de aniversare, târguri, pe scară largă panou etc.

Vinil fundaluri vii cu imagini imprimate.este potrivit pentru utilizarea O singură dată(petrecere), familie de fotografi .acesta va fi ușor și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand.Potrivit pentru: Fotografie de fundal, fundal etapa, petrecere de aniversare, de expoziție.

Elemente trimite prin pliat, nu va fi ridurile ușor de transportat, Aici sunt moduri de a elimina ridurile:

1) rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile, totul va fi ok.

2) de Căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.

Ca să Diferență de Culoare

Vă rugăm să rețineți că fiecare monitor de calculator este calibrat în mod diferit.Culorile pot fi ușor diferite în persoană.

Q: Cum de a face fundal personalizate?

A: Avem, de asemenea, 7X12ft, 8X15ft, 20X10ft, 10X15ft etc. fundal pentru acest articol.Puteți trimite informații personalizate și dimensiunea la serviciul nostru pentru clienți prin Conversații sau Pentru Mesaje.Designerii nostri va proiecta pentru tine.

Q: Cât de mult va costa, care pot primi produsele?

A: Avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a produce bunuri.De obicei, nevoie pentru a trimite în Statele Unite 12-20 de zile lucrătoare.Europa, Asia, Oceania durează 15-30 zile lucrătoare.Africa, America de Sud are 25-60 zile lucrătoare.Notă Brazilia nevoie de 40-90 zile.

Dacă aveți o anumită dată aveți nevoie, puteti sa ne contactati, va putem oferi cel mai rapid de transport maritim.

Vă rugăm să rețineți că trebuie să plătească un cost suplimentar pentru afaceri express.

A: sigur,putem de transport laminate, vă rugăm să ne spuneți cât de multe și de dimensiunea despre decoruri,

Și vă rog să rețineți, în acest fel, ar trebui să plătească un cost suplimentar pentru taxa de transport.

Q: eu inca nu am primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp,Ce s-a intamplat cu comanda mea?

A: În acest stuation,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.îmi pare rău că nu te-ai da cu un restaurant, o experiență de cumpărături.vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. pozitiv este cea mai bună încurajare pentru noi.Vă rugăm să lăsați-mi un 5 star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu această comandă atunci când primiți elemente.Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați.Voi răspunde în termen de 24 de ore și încerca meu cel mai bun pentru a reslove probleme.

Vă mulțumesc foarte mult!

20 / buc /lot 1 NOI 10 / buc /lot 1 12 / piese /lot 1 12 / piese /lot 1

Etichete: fundal pentru băiat, fundal coroana, tesatura broasca, fondul petrecere, fundalul albastru, paște fericit, fagure de miere din lemn, fondul purim fericit, real madrid decor dormitor, inima de aur fundal.

Fisa tehnica

Material art tesatura
Stil Copii
Origine NC(de Origine)
Aplica Studio foto,nou-foto, fotografie, fundaluri
Nume De Brand HUAYI
Pachet Da
Dimensiune Custom size
Numărul De Model Fundal
Tip Spray De Vopsit

Recenzii

Scrie o recenzie

La mulți ani Fundal Albastru și Coroana de Aur baietel Regală Prințul de Ziua Fondul Copilul Bhower Photophone Desert masa Decor de Masă

La mulți ani Fundal Albastru și Coroana de Aur baietel Regală Prințul de Ziua Fondul Copilul Bhower Photophone Desert masa Decor de Masă

Produse similare: