Prebiotic cu Aloe Vera și inulină [10 miliarde CFU] | Regleaza tranzitul intestinal si imbunatateste digestia | 60 de unități

Produs nou

1 Produse

In stoc

93.68lei

Distribuiti

Informatii

Tulpina puternic PREBIÓTICA cu 10 miliarde UFC - Regufibra, Prism Naturale, acționează ca un puternic și exclusive de prebiotice, datorită capacității sale unice de fermentare în microflorei intestinale, îmbunătățirea în mod direct sănătatea intestinului și reglarea tranzitului intestinal datorita formulei sale bogate în aloe vera și Inulină.

Sprijin eficient pentru IR regulat AL CADĂ pe bază de produs natural cu o formula exclusiva, aloe vera și Inulină, ideal pentru reglarea florei intestinale, ayudándote bine pentru a obține o acțiune eficientă depurativa, elimina constipatie ocazionale și toxine acumuladas și prezente în colon.

Protejarea stomacului-datorită acțiunii de aloe vera, care și-a vărsat beneficii pentru a proteja stomacul și combaterea bolilor gástricas sistemul digestiv, cum sunt aciditate, gaze sau digestiones grele.

Rezultate eficiente verificat elaborat pe baza componentelor active 100% Ural e sursă vegetală și de înaltă valoare biologică, testados și verificat din punct de vedere științific bass stricte controale de CALITATE interne, regufibra Plus oferă pe deplin eficiente rezultate și de asigurări pentru tratarea problemelor intestinale. & Iexcl; Mai mult, produsul nostru este pe deplin potrivit pentru vegani și vegetarieni!

Calitate și satisfacție garantată-de la laboratoarele Fersa Iberică a garanta cea mai bună calitate la produsele noastre, TOATE cu certificare GMP, ISO 9001 si ISO 9002. Produsele noastre trec prin minuciosos controale de CALITATE interne și lăuda corespunzător permisele de sănătate.Calitate, încredere și satisfacție garantată.Dacă aveți orice întrebare nu tipi în contactarnos, estaremos atractiv atenderte lui.

Etichete: alo vera crema, aloa vera, ford transit, display șevalet, miliarde de euro, conor mcgregor, tranzit, android tablet, tableta nota 10, digestia copilului.

Fisa tehnica

Numele Departamentului Adult
Termen De Valabilitate 24 Luni
Cantitatea 60 Tablete
Ambalare Sticla
Gen Unisex
Format Tablete
Nume De Brand Sănătos De Fuziune
Unitate De Încărcare Sticle

Recenzii

Scrie o recenzie

Prebiotic cu Aloe Vera și inulină [10 miliarde CFU] | Regleaza tranzitul intestinal si imbunatateste digestia | 60 de unități

Prebiotic cu Aloe Vera și inulină [10 miliarde CFU] | Regleaza tranzitul intestinal si imbunatateste digestia | 60 de unități

Produse similare: