XTOOL Anyscan A30 Completă a Sistemului OBD2 Scanner Cititor de Cod EPB de Transmisie ABS DPF EPB Ulei de Resetare Instrument de Diagnosticare Auto Update Gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

404.35lei

-29%

577.64lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici Produs:

1. Capacitatea de a Citi rapid și Clar codurile din TOATE modulele pentru europa, Asia, și vehicule Interne 1996-prezent.

2. Un singur buton de Auto-Scanare citește codurile de la TOATE modulele și le afișează pe Telefon.

3. Quick Erase caracteristică vă permite toate codurile să fie eliminate cu o simplă apăsare de buton.

4. Live date grafice pentru ECU.

5. Un instrument pentru a face totul.Citește și șterge codurile de eroare de pe motor, transmisie , airbag, ABS și eșecuri.

6. Global OBD II de acoperire (US, Asiatice & Europene).

7. Se oprește motorul, transmisia, ABS, și lumini de avertizare airbag pentru cele mai multe, statele UNITE ale americii Interne, Asiatice, Europene și vehicule.

8. Suporta toate cele 10 moduri de încercare de ultima J1979 OBD II test specificatii, inclusiv a Citi Coduri,Sterge codurile, Datele Live, Congela Cadru, I/M Disponibilitatea, O2 Monitor Test, On-Board Monitor Test, Componenta de Testare, și Informații Vehicul.

9. Enhanced OBD II Modul 6.

10. OBD II cod ghid de sfaturi de tehnicieni pentru cauza de coduri de probleme mai repede.

11. Date grafice.

12. A vizualiza datele stop cadru.

13. Cablu USB inclus pentru actualizări de produs.

14. GRATUIT software-ul actualizări și upgrade-uri incluse

15. Un (1) An De Garanție.

1. EPB Resetare: este important în menținerea electronic sistem de frânare de siguranță și eficiență.

2.Throttle reset: corpul clapetei De accelerație este un tub care conține o pivotare plate valve (fluture), care este folosit pentru a controla cantitatea de aer care intră un motor.Într-un format electronic de combustibil injectat masina, senzorul de poziție a clapetei și fluxul de aer sensorcommunicate cu calculatorul, care furnizează cantitatea corespunzătoare de combustibil necesară la injectoare.Trebuie să nevoie de re-învățare a clapetei de accelerație senzor de poziție după compensare sau reparații.

3.DPF Serviciu : să efectueze numeroase funcții pentru a Filtrului de Particule Diesel sistem.Instrumentul va gestiona regenerare a filtrului de particule, DPF înlocuirea componentelor teach-in și DPF teach-in după înlocuirea unității de comandă a motorului.

4.Senzor Unghi volan (SAS) Servicii: Execută etalonări pentru Senzor Unghi Volan (SAS), care stochează permanent actuala poziție a volanului, ca și poziția drept înainte în senzorul de unghi volan EEPROM.La finalizarea cu succes a calibrării senzorului unghiului de viraj vina memoria este ștearsă automat.

5.Citire Coduri: Arată o descriere detaliată a Cod de Diagnosticare a erorilor (Dtc-uri).

6.Stergerea Codurilor și Resetare: se stinge Check Engine Light (MIL), sterge codurile și resetează monitoare.

A30 Suport multi-Limba

Germană, Spaniolă.Franceză, Italiană, Engleză, Poloneză, Portugheză, Rusă.

(Dacă este nevoie de a schimba limba, vă rugăm să furnizați numărul de serie de pe A30 ,vom schimba limba pentru tine.)

Europa

Pentru Audi,Pentru modelele Skoda,Pentru EurFORD,Pentru Opel,Pentru Bugatti BenzTRANSP,Pentru Lamborghini,Bentley,SEAT,Pentru MINI,ROLLS,Pentru BMW,Pentru o creștere INTELIGENTĂ,Pentru VAUXHALL,Pentru PORSCHE,Pentru JAGUAR,Pentru Volkswagen Nutzfahrzeuge,Pentru MAYBACH,Pentru LANDROVER,Pentru BENZ,Pentru DACIA,Pentru CITROEN,RENAULT,VOLVO,Pentru PEUGEOT,VW.

America

Pentru GMC,Pentru CADILLAC,CHEVROLET,Pentru BUICK,Pentru PONTIAC,SATURN,HUMMER,Pentru a se ESCHIVA,Pentru USAFORD,Pentru CHRYSLER,GM.

ASIA

Pentru KIA,Pentru INFINTI,Pentru DAIHATSU,Pentru ISUZU,Pentru SSANGYOUNG,Pentru SUZUKI,HYUNDAI,MAZDA,Pentru ACURA,HONDA,SUBARU,Pentru LEXUS,Pentru NISSAN,Pentru ALTOI,Pentru TOYOTA,Pentru MITSUBISHI.

AUSTRALIA

Pentru AUSFORD,Pentru HOLDEN.

Etichete: maxiscan maxicom mk808, autocom cdp, xtool, obd2, maxisys ms906 ecran, cheie master obdstar, limba finlandeză, lansarea x 431 crp123 obd2, masina aparate de diagnosticare, depozit.

Fisa tehnica

Putere w
Cu Lumina LED-uri
Element De Lungime 13cm
Update Update Gratuit On-Line
Certificare CE
Versiune Hardware 2018
Origine NC(de Origine)
Articol Greutate 0.2kg
Tip De Element Diagnosticare auto Cabluri și Conectori
Caracteristici Speciale Bluetooth
Numele Modelului XTOOL Anyscan A30
Supprot Syetem de telefon Android și IOS
Înălțime Element 4cm
Lățime Produs 8cm
Extern De Certificare De Testare ce
Tip De Material Plastic
Limbi Mai multe limbi
Tensiune V
Electronice No
Versiune Software Update Gratuit On-Line

Recenzii

Scrie o recenzie

XTOOL Anyscan A30 Completă a Sistemului OBD2 Scanner Cititor de Cod EPB de Transmisie ABS DPF EPB Ulei de Resetare Instrument de Diagnosticare Auto Update Gratuit

XTOOL Anyscan A30 Completă a Sistemului OBD2 Scanner Cititor de Cod EPB de Transmisie ABS DPF EPB Ulei de Resetare Instrument de Diagnosticare Auto Update Gratuit

Produse similare: