Roșu AB ROTUND Geam Cristal coase pe pietre cu aur gheara Diy rochie de mireasa accesorii transport Gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.81lei

-35%

19.73lei

Distribuiti

Informatii

NOTĂ : În magazinul nostru pentru a cumpăra mai mult de 5dollars, vom alege rapid metode de livrare și informații de urmărire

Vă rugăm să verificați înainte de cumpărare adresa de livrare si codul postal este corectă, acest lucru este foarte important, vă rugăm să folosiți numele complet al rusiei prieteni, vă doresc un cumpărături fericit

Dacă aveți nevoie de o altă culoare și model, vă rugăm să faceți clic pe imagine pentru mai târziu,multumesc

Feedback-ul

Bună evaluare este foarte important pentru noi, dacă nu sunteți mulțumit cu lucrurile, atunci când ne dai de evaluare, sper să fie în măsură să ne contactați, vă mulțumesc foarte mult.Scopul nostru este de a satisface.

transport

Ne va livra produsele la adresa de livrare-ai lăsat în www.primaria-urzicuta.ro.Pentru că puteți obține de expediere în mod normal, vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

· Ne pot trimite articole în 3-7 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.Fiecare colet va avea un număr de urmărire pentru urmărire.

· Pentru transport gratuit , standard metoda de transport maritim este China Post.De obicei, durează 10-25 zile pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări.Dar pentru unele țări sau zone rurale, poate dura chiar mai mult timp din cauza frecventă de avion sau de inspecție de către autoritățile vamale.

· Dacă sunt urgente pentru a obține bunuri sau China Post e serviciu nu acoperă țara dumneavoastră, puteți alege livrare express prin DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.În general, de către UPS Worldwide Express Saver, puteți obține livrare in 1-3 zile lucrătoare după ce am trimite coletul, dar este mult mai scump; Prin DHL, UPS, TNT, FEDEX, va dura 4-6 zile lucrătoare înainte de a ajunge la shipment.By EMS, va dura 5-8 zile la locul tău.

· Dacă nu obține bunuri de peste 30 de zile după ce am trimite coletul, vă rugăm să ne e-mail direct.Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul.Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră.

Servicii:

1.Dacă produsele nu sunt aceleași ca descriere sau rupte în tranzit.Vom retrimite sau returna banii.

2.Pentru orice motiv.nu sunteți mulțumit cu obiectele.acceptăm se întoarce și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru intors costul de transport maritim.

3.Ne puteti contacta prin Trademanger sau lasandu-ne un mesaj pe www.primaria-urzicuta.ro sau e-mail-ne.Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore.și în termen de 36 de ore pe Week-end.

Etichete: cristal stras, coase pe stras, gem lipici, stras, Cristal, cristal vrac, cristal strass, adeziv pe stras, ab cristal, cristal swarovski.

Fisa tehnica

Nume De Brand sijishuizuan
Utilizarea Saci
Technics Coase-Pe
Material Sticla
Stil flatback
Numărul De Model 8mm 10mm 12mm 16mm 14mm
Forma RUNDA
culoare Roșu AB
Tip De Produs Strasuri
gheare de culoare Aur
Pietre Tip Liber Strasuri

Recenzii

Scrie o recenzie

Roșu AB ROTUND Geam Cristal coase pe pietre cu aur gheara Diy rochie de mireasa accesorii transport Gratuit

Roșu AB ROTUND Geam Cristal coase pe pietre cu aur gheara Diy rochie de mireasa accesorii transport Gratuit

Produse similare: