132LED E27 60W Pliabil Garaj Lumina Deformabile Lumina Plafon Interior Pentru Garaj, Atelier de Lumină Flux Luminos 6000LM

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.61lei

-28%

50.85lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Caracteristică:

- BAZĂ de DATE - Super-Luminos LED-uri Garaj Lumină cu 4 ultra-luminos reglabil Abs bec LED-uri heads - acesta dispune de tehnologia LED cu 4*33PCS calitate de top diode, 6000 lumeni, 6000K lumina zilei, CRI80+, Mediu E26/e27 Bază, Doar înșurubați apoi se poate folosi.Disponibil atât pentru 85V si 265V zona de intrare, 50.000 ore Durata de viata de garaj, oferind cele mai bune de iluminat interior experiență.

- Deformabil de Plafon Lumina, CONDUS de garaj iluminat cu un unic reglabil unghi larg de design, fiecare aripă de 90 de grade, reglabil, care poate fi un perfect garaj iluminat curba de distribuție în funcție de aplicație, acest lucru va face lumină acoperire 360°domeniu.Perfect pentru garaj, atelier, depozit, subsol, magazine auto,garaje office,e-mail cumpărături, atelier, oriunde au nevoie de lumină puternică.

- ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ: garaj Mare lumină 60W, economie de Energie, o luminozitate ridicată, consum redus, low-generatoare de căldură, durata de viata lunga, rezistent la coroziune; sistem de răcire Avansat, Abs design viteze de până disipare a căldurii, este mai sigur pentru utilizarea in spatii comerciale de iluminat și de iluminat industriale, cum ar fi munca magazin de lumină, agățat lumini garaj, interior plafon lumina de lucru, garaj exterior.

- Durată de VIAȚĂ foarte lungă - 60W LED garaj bec veni cu Mediu E26/e27 Bază, a făcut cu siguranță premium carcasă Abs și PC-ul, stabil și durabil în performanță maximă, de peste 50.000 de ore, înaltă de economisire a energiei, același efect de iluminare este mai mult de 80% economie de energie decât lămpile tradiționale.Cum ar fi înlocuirea 175w cl led, 320W ASCUNS Metal Hailde Lămpi de 100w bec hps și lămpi cu Incandescență.

IP65 rezistent la apa - lampa corp de etanșare de proiectare, dacă este în aer liber ploios sau umed mediu poate fi utilizat în mod normal.Mare de culoare indice de redare a > 80, a restabili adevărata culoare, lățime presiune 85-265V, potrivit pentru orice țară.

Caietul de sarcini:

Temperatura de culoare: 6000K (lumina alba)

Material carcasă: Plastic

Dimensiune: ca imaginea prezinta

Tensiune de alimentare: AC85-265V

Putere: 60W

Numărul de margele lampa: 2835 132 led-uri

Flux luminos: 6000LM

Dimensiune produs(Aprox.): ca pe imaginea prezinta

Greutate produs: aproximativ 300G

Fascicul de unghiul: 90-360°

Rezistent la apa: IP65

Deformabile de design pentru a satisface cerințele diferite medii de iluminare.

Potrivit pentru sali de sport, teatre, depozite, parcari, garaje, etc.

Pachetul Inclus:

1X LED Lumini de Garaj

1X Manual

Note:

INSTALLTION :

1. Înșurubarea lumini în E26/e27 bază/titular. (Nu fac STRÂNGEȚI prea tare, pentru a Evita a face daune la lampa de bază.)

2. Reglați unghi de iluminare adecvate, prin mutarea a dus capul.

SIGURANȚA Opera:

-DOAR PENTRU UTILIZAREA ÎN INTERIOR

Utilizarea în aer liber nu este permis, din cauza titularul de lampă nu ar putea fi rezistent la apa.

-AVERTIZARE

1. Acest produs conține intensitate mare LED-uri dispozitive.Pentru a preveni permanent ochi deteriorat, nu priviți în fasciculul de lumină de la mică distanță.

2. După ce lampa este pornit pentru un timp, acesta va fi cald,dar nu va afecta utilizarea normală.În cazul în care lampa trebuie să fie înlocuit în acest moment, acesta trebuie să fie oprit și așteptați pentru un timp, și apoi se va răci.

Etichete: aur flux inserați codul, instrument de atelier, enwye led, garaj cort, auto ori garaj, celing lampa, led-uri piranha, e5 2699 v3, tin lumini plafon, led-uri de înaltă bay.

Fisa tehnica

Tipul De Bază E27
Tensiune AC85-265V
Putere 60W
culoare Negru,Gri
Este Estompat No
Garanție 3 Luni
Tip Comutator NICI unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model E27/E26
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Alimentare AC
Temperatura De Culoare 6000K
Certificare CCC
Nume De Brand oobest
Corpul Material ABS
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Caracteristici Deformabile

Recenzii

Scrie o recenzie

132LED E27 60W Pliabil Garaj Lumina Deformabile Lumina Plafon Interior Pentru Garaj, Atelier de Lumină Flux Luminos 6000LM

132LED E27 60W Pliabil Garaj Lumina Deformabile Lumina Plafon Interior Pentru Garaj, Atelier de Lumină Flux Luminos 6000LM

Produse similare: