Anime Hanorac Baiat mai Noi jocuri 3D de Naruto Hanorace Akatsuki Harajuku Bluze Topuri Copii Pulovere Naruto Casual Baieti Fete Uza

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.30lei

-47%

60.98lei

Distribuiti

Informatii

Anime Hanorac Baiat mai Noi jocuri 3D de Naruto Hanorace Akatsuki Harajuku Bluze Topuri Copii Pulovere Naruto Casual Baieti Fete Uza Cald prompt: 1).Este unisex stil, atât băieții, cât și fetele pot purta!! 2).Măsura reală hanorace Lungime, Piept, umeri...etc, compara cu dimensiunea de masă. 4).Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual. 5).Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Vă mulțumesc!

De ce ne Alegeti pe noi?Cumpărătorul Feedback Bun

Dimensiunea Diagramă

Dragă prietene,poți plăti bani prin : card de credit/transfer webmoney/carduri de debit/western union/QIWI Wallet,etc.

În cazul în care comanda a costat depășește 200 de dolari, va Vom oferi cu DHL, FedEx, sau Aramex transport gratuit de servicii. (la distanță de țară cerere de 250 de dolari)

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima shippingIf nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Shinside, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.3. Taxă de retur este platit de cumparator

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, și fiecare 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe site-Uri ,VK, sau Facebook, va vom oferi un Cadou sau Counpous pentru următoarea comandă.

3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Te rog un mesaj la noi, înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau de deschidere, orice litigiu pentru comanda .Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: naruto, ochi lui itachi, anim naruto, bratara konoha, naruto otsutsuki, sasuke uchiha tricou, collier naruto, clanul uchiha tricou, minato tricou, akatsuki no yona acoperi.

Fisa tehnica

Uzumaki copii Hanorac Haruno copii Hanorac
Gât Pullcord Cu
Nume De Brand loveableyou
Lungime maneca(cm) Plin
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Truien Hoodie Sasuke copii Hanorac
Cap Pullcord Cu
Tesatura Caracteristică Respirabil, Confortabil Natural Moale Casual
Modul De Transport Dropship / Retail /En-Gros
Gen Femei/ Barbati/Baieti/Fete
Tip Hanorac Cu Maneci Lungi Hoodie
Numărul De Model Hoodies & Jachete
Stil Cosplay Hip Pop Streetwear
Aplicații Film Anime Jocuri Cosplay
Tip De Element Hanorace
Caracteristică 2 Suport Picătură De Transport Maritim Client
Design Digital 3D Imprimate & Slant Patch-uri de Buzunar
Material Poliester
Caracteristică 1 Copii Hanorac Cu Glugă
Sezon Primavara /Toamna/Iarna
Uchiha copii Hanorac akatsuki copii Hanorac
Numele Naruto 3D Imprimate Hanorace
Model Tip Desene animate
naruto copii Hanorac Kakashi copii Hanorac
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
culoare Ca imagine

Recenzii

Scrie o recenzie

Anime Hanorac Baiat mai Noi jocuri 3D de Naruto Hanorace Akatsuki Harajuku Bluze Topuri Copii Pulovere Naruto Casual Baieti Fete Uza

Anime Hanorac Baiat mai Noi jocuri 3D de Naruto Hanorace Akatsuki Harajuku Bluze Topuri Copii Pulovere Naruto Casual Baieti Fete Uza

Produse similare: