Telecomanda JVC RM-STHD5R-LEA-D7S XV-THD60 SP-THD6W XV-DHTD5 XV-THD4 SP-THD6C Micro COMPACT COMPONENTĂ SISTEM Stereo

Produs nou

1 Produse

In stoc

65.66lei

-4%

69.11lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

1. E folosit(95% noi) replacment .Bateriile nu sunt incluse(AA*2) .

2. Acest articol este, de asemenea, compatibil pentru urmatoarele modele: RM-STHD5U RM-STHD6J RM-STHD7U-LEA-D50-LEA-D5 TH-D7-LEA-D4-LEA-D50U SP-THD6F SP-THD6C SP-THD6S XV-THD50

Dacă nu sunteți sigur dacă această distanță poate lucra pentru modelul dvs.,vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Dacă modelul dvs. nu este la fel ca lista noastră,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica pentru tine în primul rând.

Transport

1. Veți obține articolul dvs. despre 5-7 de afaceri de zile prin DHL; sau te va primi el despre 14-30 zile lucrătoare în mod normal prin alte logistică.Aceasta depinde de modul de transport pe care o alegeți.

2. Numărul de urmărire va fi dat pe internet, în termen de 2 zile lucrătoare, astfel încât cumpărătorul poate urmări on-line articol, cumpărătorii sunt responsabil pentru tarifele vamale.

3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și Taxe de admitere (dacă este cazul).Noi ne ocupăm DOAR de transport maritim.

Se întoarce și schimburi

1.Ne vom asuma responsabilitatea pentru orice produs problema.Dacă aveți orice probleme cu telecomanda,vă rugăm să ne contactați în primul rând.

2.Produsul nostru a fost atent inspectate de către noi.Deci, suntem încântați să oferim cumpărătorilor noștri Garanție de Satisfacție sau Banii Inapoi.

Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este extrem de important să Ne străduim pentru 5 Stele feedback-ul opiniile.Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi ceva mai puțin decât un 5/5 evaluare și vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Etichete: sistem stereo mini, logitech wireless, camera jvc, jvc, jvc cod telecomanda universala, mini sistem de sunet, aiwa camera, aiwa mobil, tv jvc control de la distanță 65, masina jvc.

Fisa tehnica

culoare negru
Pachet Da
starea Folosit de înlocuire
Garanție 3 Luni
Utilizarea Audio / Video Jucători
Comunicare Wireless IR
Predarea de timp 2 zi lucratoare
Frecvența 433 MHz
Baterie AA*2,nu sunt incluse
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand UNICELAI
Sprijin APP No
Canal 1

Recenzii

Scrie o recenzie

Telecomanda JVC RM-STHD5R-LEA-D7S XV-THD60 SP-THD6W XV-DHTD5 XV-THD4 SP-THD6C Micro COMPACT COMPONENTĂ SISTEM Stereo

Telecomanda JVC RM-STHD5R-LEA-D7S XV-THD60 SP-THD6W XV-DHTD5 XV-THD4 SP-THD6C Micro COMPACT COMPONENTĂ SISTEM Stereo

Produse similare: