Copii Hanorace Bebe Fete de Brand Nou 2020 Lână Tricou Fetita Haine Pulovere Interloop Bumbac t-shirt Tee Îmbrăcăminte exterioară

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.54lei

-29%

49.34lei

Distribuiti

Informatii

Fabrica de Vânzare Directă, Livrare Rapida si un Serviciu Bun!!!

Continuă ani de vânzări on-line CAMPION în China, 99.98% comentarii pozitive de la clientii nostri!!!Material: Calitate 100% Interloop Fleece Bumbac, tesatura mare pentru Copii Pulovere & Hanorace; Super Moale si Confortabil, respirabil și în condiții de siguranță material pentru purtarea de zi cu zi; Nu Pilling, Nici o decolorare de culoare; Mașină de spălat; tesatura de Înaltă calitate, manopera rafinat si forma buna, nu cele ieftine!!!Brand De Renume Mondial !!!Pretul este pentru o unitate Tricoul Doar, nu pentru altceva !!!Calitate Aplicatiile de Broderie sau Moda Graffiti Modele de Imprimare, Moale și Frumos ^_^

Dimensiune: vă Rugăm să verificați formularul de mai jos cu atenție, pentru a alege dimensiunea potrivită,sau contactați vânzătorul pentru a obține mai multe informații.

Termeni de Serviciu:

Livrare:

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Transport gratuit comenzile vor fi expediate prin China Post Air Mail.Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Uneori, aceasta va fi amânată pentru câteva zile, din cauza vamal sau din motive meteorologice.Vă rugăm să fie pacient.În plus,putem oferi, de asemenea, rapid de transport maritim moduri, cum ar fi DHL/UPS/EMS, etc.

Costul de transport nu include taxe de import.Dacă nu există vamale cheltuieli,aveți nevoie pentru a plăti taxele la curier la primirea articolelor.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre de calitate,puteți schimba sau returna in termen de 7 zile de la livrare.Toate produsele returnate trebuie să fie în brand-nouă condiție.Ne vom întoarce banii cu excepția costul de transport maritim.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați.

F eedback:

Dragi Cumparatori,satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: ceas curea 20mm rosu, ugreen pereți schita, termo autocolant carl, ugreen hub usb port, stergator skoda 9ctavia, ugreen usb pd multi, uita-te la bbc australia, ceas curea castello, termo autocolant winx.

Fisa tehnica

Numărul De Model 4627
Material Bumbac
Gen Fete
Cap Pullcord fără
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Țesătură De Grosime 100% Interloop Fleece Bumbac Terry
Tip De Element Jachete
Potrivit Sezon Primavara/ Toamna/ Iarna
Poartă Trend Casual, Drăguț, Modă
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Desene animate
Stil Casual
Numele Departamentului Copii
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 2T, 3T, 4T, 5T, 6T, 7T
Lungime maneca(cm) Plin
Nume De Brand Puțin maven
Gât Pullcord fără

Recenzii

Scrie o recenzie

Copii Hanorace Bebe Fete de Brand Nou 2020 Lână Tricou Fetita Haine Pulovere Interloop Bumbac t-shirt Tee Îmbrăcăminte exterioară

Copii Hanorace Bebe Fete de Brand Nou 2020 Lână Tricou Fetita Haine Pulovere Interloop Bumbac t-shirt Tee Îmbrăcăminte exterioară

Produse similare: