LONGTEAM Creative Van Gogh curea de chitara folk chitara acustica diagonală curea de umăr chitara electrica bass accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

53.45lei

-34%

82.21lei

Distribuiti

Informatii

s

Stimate cumpărător, vă Mulțumim pentru cumpărături în nostru YUEKO magazin, inainte de a cumpara, ne-ar da niște PROMISIUNE!

1 .După ce am trimis pachetul și asigurați-vă că nu obține pachete, va vom oferi toate rambursare.astfel încât să puteți magazin aici, fără griji despre a pierde bani.

2 .Dacă produsul aveți orice probleme,vă rugăm să ne scrie un e-mail sau lăsați-ne un mesaj înainte de a vă da un litigiu sau un feedback negativ, astfel încât să putem face cu ea cât mai curând posibil și mai eficient.

Vă rugăm să fiți siguri de cumpărături în YUEKO magazin și au un timp de distracție!

Brand : LONGTEAM Model: GS-07 Culoare : starry sky series Material: nylon + piele de înaltă calitate Dimensiune: 85-145 cm latime 5 cm Potrivit pentru chitara universal Moale material:rezistent la Uzură, respirabil, flexibil, flexibil și Moale nailon chingi,Cu curea din piele cap De meticulos împletit asigură siguranța de a purta.

1. Banii dumneavoastră este plătit pentru a www.primaria-urzicuta.ro după ce primiți bunuri, www.primaria-urzicuta.ro va da bani în contul nostru .Și dacă suntem de acord să se întoarcă banii este www.primaria-urzicuta.ro da-l la tine.Deci, acest lucru este în SERVICIUL ESCROW.

2. Puteți face plata pentru comanda dvs. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.

1.Nava de timp depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de alți factori cum ar fi vremea sau poziția de destinație.Dacă ați văzut pachetul a ajuns la locul, puteți verifica cu obiceiurile sau oficiul poștal local, astfel încât să puteți obține mărfurile în curând.

2.Timpul normal de livrare cu diferite express companiei.

EMS : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru

China post air mail :timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

ePacket : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru,nava la NOI doar

: Serviciile de Finlanda : timp Estimat de livrare 10-30 zile de lucru, nava în Federația rusă și Belarus numai.

www.primaria-urzicuta.ro Standard de transport : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

Hong Kong Post Air Mail : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

Orice alte exprimă doriți , puteți să ne contactați.

Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

1.Dacă vă place produsele noastre , vă rugăm să ne dea de Cinci Stele și feedback-ul, și alții să se bucure de ea prea.

2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi , dacă sunteți nemulțumit cu ea , vă rugăm să contactați-mă în primul rând în loc de a da un feedback negativ, și în acest fel putem face cu ea mult mai eficient.

3. Noi vă va oferi cinci începe feedback-ul pentru orice cumpărător prea.

4.Vă rugăm să mi e-mail prin MESAJELE MELE' sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare cu privire la lista noastră sau achiziție.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vom fi sincer apreciat că v-ar face un comentariu favorabil pentru noi.

Numele nostru de brand este YUEKO,care este dedicat pentru a face produsele și timbrul de înaltă calitate.Sprijinul dumneavoastra este motivația de important pentru noi pentru a promova produse și lucrări.

Bine ati venit la invocate suggeations.Dacă există probleme ,vă rugăm să ne contactați imediat.Vom răspunde la prima dată și de a face tot posibilul pentru a face să vă mulțumiți.

Etichete: folk acustic de chitara, bass electr, accesorii chitara acustica, chitara electrica comutator, tricou van gogh, roșu tanga, chitara curea din piele, pentru chitara electrica curea, electric camion de alimente, chitara electrica curea luminoase.

Fisa tehnica

Nume De Brand YUEKO
Origine NC(de Origine)
Tip Curea
Numărul De Model GS-07
Plug Type NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

LONGTEAM Creative Van Gogh curea de chitara folk chitara acustica diagonală curea de umăr chitara electrica bass accesorii

LONGTEAM Creative Van Gogh curea de chitara folk chitara acustica diagonală curea de umăr chitara electrica bass accesorii

Produse similare: